USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Програш луцької «Свободи»: виправдовування і обіцянка помсти

23 Січня 2014 18:00
Інформацію під назвою «На проміжних виборах до Луцької міськради свободівця підтримали 45,5% виборців, які взяли участь у голосуванні оприлюднили на офіційній інтернет-сторінці волинського осередку ВО «Свобода».

Сприймається ця по-дитячому й непрофесійно створена публікація як звичайнісіньке виправдання у поразці на виборах депутата до міської ради Луцька.

Оскому набиває патетика, з якою «свободівці» шукають навколо винних у власній слабкості та нерезультативності. На додаток щоразу без жодних доказів вони інкримінують усім, хто не в їхній політичній силі, кримінальні злочини.

От і зараз, програвши проміжні вибори до Луцької міськради в окрузі, де завжди сильною була підтримка опозиційних кандидатів, не знайшли кращого виправдання, як черговий необґрунтований напад. Оскільки більшість виборців віддала свої голоси за Ірину Констанкевич, яка представляє благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», її ще до дня голосування опозиціонери почали звинувачувати у підкупі виборців. А отримавши програш на дільницях, взялися усюди виправдовуватися, що поразка, мовляв, пов’язана із "фінансовими винагородами" лучан. Однак вони, очевидно, забули, що звинувачання власного народу в продажності - вияв неповаги до нього, а ще - дурості і недалекоглядності людей, які хочуть називати себе політиками і представниками лучан в органах місцевих і всеукраїнських властей.

Мало того, оприлюднена заява Миколи Федіка щодо підкупу виборців є відвертою брехнею. Ми звернулися до директора луцької загальноосвітньої школи № 2 Василя Грищука, аби він прокоментував, чи мали місце незаконні дії з боку Ірини Констанкевич перед виборами і в день голосування. Василь Адамович заявив: "Ірину Констанкевич знаю давно як порядну і законослухняну людину. Жодних підкупів наших працівників, а також батьків вихованців школи не проводилося. Нашій школі постійно надається допомога з боку благодійного фонду "Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк". Остання серйозна підтримка - це відкриття міні-футбольного майданчика 1 вересня минулого року, коли про вибори до міськради від нашого мікрорайону ніхто і не згадував, і не планував. Така діяльність проводилася в рамках підтримки усіх навчальних закладів Луцька. Ірина Мирославівна, звичайно, сприяла, щоб такий майданчик був відкритий також у її рідній школі, яку вона закінчила. Я радий, що депутатом міськради обрали саме її. Люди мікрорайону добре знають Ірину Констанкевич, бо вона звідси родом і часто цікавиться проблемами місцевих жителів, намагається їх вирішувати. Якщо говорити про її опонента на виборах, Миколу Федіка, то він жодного разу не завітав у навчальний заклад, аби поцікавитися його проблемами. А у власній передвиборчій програмі пообіцяв допомогти в капітальному ремонті нашої школи".

Тож, недаремно виникає логічне запитання, чому ж тоді Микола Федік зі своїми місцевими «свободівськими» шефами (Вітівим, Боруцьким, Пирожиком) не оприлюднив доказів «матеріяльних підкупів», про які так голосно йдеться у публікації, а також не подав у Луцьку виборчу комісію жодних документів, аби ці вибори визнали нелегітимними?

Відповідь проста: жодного такого доказу немає, інакше б уже були організовані цілі мітинги про порушення українського законодавства. Адже "свободівці" вміють створювати видимість роботи власними заявами і голослівними виступами.

Таким чином, чергові вибори до Луцької міськради – доказ безпорадності і невміння адекватно поводити себе на політичній арені. Прикро, що лучани, які гідно проголосували за кандидата від «Свободи», повірили їхнім палким патріотичним словам, помилково вважаючи, що такі депутати дійсно можуть принести їм користь.

Можливо, і народний опір владному режимові не може перемогти, власне, через те, що саме такі «горлодери» очолюють наше повстання у Києві та в областях?

Хочеться побажати волинським представникам ВО «Свобода» бути стриманішим у висловлюваннях, бо ж їхні гасла в стилі «геть-ганьба» ще більше асоціюватимуть із анархізмом або ще гірше – фашизмом.

Так, перш, ніж робити заяви, варто добре зважити, чи вони підкріплені доказовою базою і не є черговою «мильною бульбашкою», яка лопне як і всі красномовні обіцянки, дані такими «опозиціонерами».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Костя Показати IP 23 Січня 2014 18:41
Не час, може, гриизтися між собою, підсилюючи ворога, але то шо місцева Слобода вміє тілько язиками махати - то факт. Оберіть нормальних керівників, а не таких, шо тільки влади хочуть, а відповідальності бояться. Треба міняти владу, але не на таких як свободні хлопчаки і підстаркуваті кавалєри Свободи. Люстрацію не тільки у владі а й в опозиції мусить майдан провести
леон Показати IP 23 Січня 2014 19:16
все що роблять провладни депутати все куплено а свобода - молодци вони одни хто по справжньому бореться а пройде час прийде очищеннялеон
Фася Показати IP 23 Січня 2014 20:06
Как это националисты принимают в свои ряды "изгнанных из рая"?
Вася Показати IP 23 Січня 2014 20:26
Свобода цього разу соснула від душі. І так тепер буде кожен раз.
Василько Показати IP 23 Січня 2014 20:52
Світла пам'ять Андрію він був правильний Свободівець, Моколо і ти теж правильний, і Свобода в цілому. Але Федіка і Свободу підвів не "продажні виборці" тобто народ а безпосередні керівники свободи місцевого пошиву: пияцтво, тупість, бридкість і відверте хамство та зверхність до людей, привели до цього результату. І якщо Тягнибок не отямиться далі буде.... Миколо цей прес - реліз перш для тебе, так твоє керівництво тебе заспокоює і тішить вище керівництво. Завтра тобі розкажуть про прагнення розколу в рядах Свободи... Ну ти вір. Свободівці чому Луцький майдан не такий як навколо? Народу надоїли і гидкі Бон...., Бан..., Ши.., Бору...., Ве.., не хочеться боротись за їх благополуччя, краще відразу самостійно на Київ
Леону Показати IP 23 Січня 2014 20:54
Ти неук безграмотний. Іди в школу і навчися граматики.
Александр Показати IP 23 Січня 2014 21:54
Ну какие "огромные деньги" потратил Палица? 300-500 тыс. грн? 50 тыс.дол.? Ну чего пургу гнать? Вас учили американцы фандрайзингу на семинарах? Или они не знали, кого учили? Кому вы нужны в городе?
Александру Показати IP 23 Січня 2014 21:59
Кононович, ты лузер. Сиди и не вякай, сколько потратил Палица. Блоггер-политолог, мля..
Мр. Мускул Показати IP 23 Січня 2014 22:10
Комунист, ты еще не стираешь с Vanish?
лучанка Показати IP 23 Січня 2014 22:39
У Луцьку не має справжніх лідерів у Свободі! Позор!
Любарт до лучанка Показати IP 25 Січня 2014 09:57
і прийдеться за таку срань голосувати....
Володимир Показати IP 23 Січня 2014 23:47
У Луцьк 24-го їдуть міліціонери з районів. Що має відбуватись?
порада Показати IP 26 Січня 2014 00:12
Не бійся, міліціонери нікого не зачеплять. Вони такі ж волиняни, як і всі ми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus