USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чергова перемога волинянки на міжнародній арені

11 Серпня 2015 16:28
Волинянка Анна Кухарук вчергове завоювала медалі на міжнародній арені. Про це інформує БУГ.

Вже неодноразово любомльські спортсмени доводили, що місцева ДЮСШ вміє виховувати дзюдоїстів-чемпіонів, які заявляють про себе як на українській арені, так і на міжнародній. Зовсім нещодавно Анна Кухарук завоювала срібло на Чемпіонаті Європи з дзюдо, зараз же юна спортсменка повернулася з нагородами із Чемпіонату світу.

Цьогорічний Чемпіонат світу з дзюдо серед юнаків та дівчат до 18 років проходив із 5 по 9 серпня в Сараєво (Боснія та Герцеговина). Українська збірна в складі 12 спортсменів, серед яких й любомльчанка Анна Кухарук, відправилася на змагання, де вдалося завоювати три нагороди. Першого ж дня українка Дарія Білодід завоювала золото. На третій день змагань бронза підкорилася Олександру Черкаю та Анні Кухарук.

Першою суперницею Ані стала канадійка Ханако Куно, яка поступилася нашій спортсменці. Наступна сутичка була із австралійкою Мейв Кохлан, яка, до речі, посідає першу сходинку у світовому рейтингу дзюдо. Анна Кухарук показала, як потрібно боротися із такими суперниками, вигравши австралійку всього за 28 секунд. Тренер Ані Олександр Сікорський напевно й не встиг насолодитися двобієм своєї вихованки.

Наступній суперниці із Сербії, Анні Обрадовіч, любомльчанка поступилася. Та це її не затьмарило, потрібно було боротися за бронзу. У наступних поєдинках з італійкою Кьярею Лісоні та литовкою Дарією Піскуновою наша спортсменка була кращою, й заслужено отримала бронзові нагороди.

Зараз переможниця вже перебуває на зборах із своєю командою, де йде підготовка до Кубку Європи з дзюдо до 21 року, який стартуватиме 22 серпня в Румунії, де вихованці Любомльської спортивної школи Анна Кухарук та Валентина Шмаль боротимуться за честь країни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus