USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Волинська дзюдоїстка везе з Чехії «срібло»

15 Травня 2014 09:01
Волинянка Валентина Шмаль виборола срібну нагороду на етапі Кубку Європи з дзюдо серед кадетів, що проходив у Чеському місті Тепліце.

У змаганнях брали участь майже пів тисячі хлопців та дівчат віком до 18 років з 30 країн Європи.

Вихованка Любомсьської ДЮСШ Валентина Шмаль виступала у ваговій категорії 44 кілограми. Весь турнірний шлях спортсменки складався відносно легко, лише у фінальній сутичці дівчина програла представниці Італії Мішель Фіоріні. За 30 секунд до закінчення бою італійка вдало виконала підхват стегном під дві ноги (Харай-Гоші), що дозволило їй достроково перемогти.

Срібна нагорода на чеському етапі Кубка Європи стала третьою медаллю європейського зразка для волинянки. Минулого року на етапі в Києві Валентина здобула «золото», а в Хорватії обмежилася третьою сходинкою п’єдисталу.

Зараз спортсменка готується до нового етапу, що пройде у польському місті Бельсько-Бяла. Це будуть останні офіційні змагання напередодні Чемпіонату Європи, який цьогоріч прийматимуть Афіни. Крім Шмаль від Волині зі збірною України поїхати на першість Європи має шанси її одноклубниця Анна Кухарук, яка на чеському етапі була лише дев’ятою.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus