USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Чісора розказав, що ненавидить Хея через Кличка

15 Травня 2012 11:02
Англійський боксер Дерек Чісора заявив, що ненавидить свого співвітчизника Девіда Хея, бо той «украв» у нього бій із Володимиром Кличком.
Про це пише ТСН.
«Коли у мене був запланований бій з молодшим Кличком, тоді Хей втрутився і зірвав цей бій, тому що Володимир захотів боксувати з ним. Я його не переношу. Британці його теж не люблять. Його не люблять навіть у його рідній частині Лондона, тому що всі вважають його фальшивкою», ‒ сказав Чісора.
За словами Дерека, він лупцюватиме Хея одинадцять раундів, а в останньому нокаутує, щоб той відчув біль.
«Очікую хорошого бою! Я знаю, що він собою являє, знаю його сильні і слабкі сторони. Ви навіть не розумієте, як я його ненавиджу. Я збираюся бити його одинадцять раундів, а у дванадцятому нокаутувати. Він повинен відчути біль», ‒ наголосив Чісора.
Він додав, що якщо Девід видумає якусь безглузду «відмазку» після програшу, то задушить його на смерть.
«Він багато чого може досягти завдяки своєму язику. Якби він захотів стати королем, то міг би спочатку завести себе своїми розмовами в парламент, а потім і на королівський трон. У нього дуже довгий язик. Я думав, що Мейвезер в цьому плані поганий, але Хей значно гірший від нього. Флойд обіцяє і робить, а Хей обіцяє, а потім показує мізинець на своїй нозі. Якщо після поразки від мене він придумає якусь безглузду відмазку, я накинуся на нього і задушу на смерть цього виродка!» ‒ підсумував боксер.
Нагадаємо, 18 лютого відбувся скандальний бій між Дереком Чісорою та Віталієм Кличком, в якому український боксер отримав перемогу одноголосним рішенням суддів. Проте поєдинку передував скандал ‒ британський боксер дав ляпаса Кличку при зважуванні. А вже перед самим боєм плюнув водою в обличчя молодшому з братів-Кличків ‒ Володимиру.
Післяпоєдинкова прес-конференція також не обійшлася без скандалу. На ній побилися двоє британських боксерів ‒ Чісора та Хей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus