USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Керівниця пенсійного фонду Луцька фальсифікує справу щодо ДТП, у якій збили дитину

24 Квітня 2018 16:12
Родина школяра, якого збив автомобіль пенсійного фонду Луцька, майже рік у судовому порядку намагається відшкодувати кошти, витрачені на лікування дитини. Натомість працівники фонду, які під час аварії знаходилися в авто, досі не визнали своєї вини і жодного разу не поцікавилися станом потерпілого хлопчика.

Нагадаємо, 9 листопада 2016 року на вулиці Огієнка в Луцьку трапилася ДТП з потерпілими. ВАЗ-210430, яким керував 20-річний лучанин, скоїв наїзд на 12-річного школяра. Внаслідок ДТП пішохід отримав значні тілесні ушкодження. Згодом стало відомо, що автомобіль, який збив дитину, належить управлінню Пенсійного фонду України в місті Луцьку, а на момент скоєння ДТП за кермом перебував водій Віталій Онопрійчук, який віз керівницю об’єднаного управління Тамару Козачук.

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини батько постраждалого хлопця Сергій Денисов, незважаючи на те, що ДТП сталася півтора року тому, лише на початку вересня минулого року справу передали до суду. А за цей час працівники пенсійного фонду ні разу не поцікавилися здоров’ям дитини. Ба більше, Віталій Онопрійчук, який на момент скоєння аварії виконував свої прямі службові обов’язки, не визнав того, що скоїв наїзд на школяра.

«Ніхто навіть не вибачився ні переді мною як батьком, ні перед дружиною чи сином. Як можна було жодного разу не прийти до лікарні, не поцікавитися?.. Цей хлопець-водій мені в сини годиться, він міг би хоч у суді попросити вибачення. Але він навіть не визнає своєї вини», – обурився Сергій Денисов.

Він розказав, що його син через аварію був змушений перенести 8 операцій (на селезінці та нозі, яка була пошкоджена в трьох місцях). Хлопець рік провів у інвалідному візку та не відвідував школу. Зараз дитина потребує постійного лікування.

Чоловік впевнений, що ця справа не дійшла би до суду, якби не його посада – він очолює департамент по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю.

«Насамперед я хочу, аби громадськість могла дати оцінку діям такого держслужбовця (Тамарі Козачук, – ВН). Як людина, яка прикривається владою, взагалі може бути на такій посаді?» – акцентує Сергій Денисов.

Він поділився, що найближчим часом підготує листи-звернення з вимогою оцінити дії чиновниці, які направить на ім’я голови Волинської ОДА, генерального прокурора області та президента.

Окрім того, у судовому порядку чоловік намагається стягнути з місцевого пенсійного фонду 50 тисяч гривень, які родина витратила на лікування сина Бориса, та 300 тисяч гривень відшкодування моральної шкоди.

Однак, за словами чоловіка, розгляд справи спеціально затягують, попри те, що вже проведено всі необхідні експертизи, зокрема судово-медичні та транспортну, які засвідчили вину водія.

«У висновку вказано, що він міг уникнути наїзду. Але навіть не було гальмівного шляху. І була достатня видимість, не було снігу чи дощу. А водій не визнає вини, тому справа проходить по криміналу. Якби ж визнав, то міг потрапити під амністію, і йшлося би тільки про матеріальне відшкодування», – розказав Сергій Денисов.

Та додав, що водій просто виконує вказівки Тамари Козачук, яка спеціально фальсифікує справу, аби залишитися на посаді: «Я чув, їй сказали, якщо пенсійний фонд муситиме заплатити 300 тисяч, її звільнять із роботи… А тому хлопцю (Віталію Онопрійчуку, – ВН) загрожує мінімум 3–4 роки умовного покарання».

Наступне судове засідання, на якому мають допитувати свідків, відбудеться вже 18 травня. Водночас Сергій Денисов зазначає, що був на місці ДТП через 10 хвилин після аварії і на той час ніяких очевидців чи свідків події не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Знаючий Показати IP 24 Квітня 2018 16:38
Добре знаю Тамару! Її давно пора гнати з роботи! А за те що бере з працівників своїх гроші, то щей ів тюрму посадити!
хм Показати IP 24 Квітня 2018 17:35
Та ви гляньте на її рож*, це ж повне зухвальство. Шановні батьки пишіть, дзвоніть у всі інстанції, вона не має права сидіти в тому кріслі, наказати по повній і її і водія. Зверніться до губернатора, він повинен допомогти в цій ситуації, а ні у всі засоби масової інформації, хай всі знають цю гид**у людину.
Батько дитини Показати IP 24 Квітня 2018 18:12
Прошу небайдужих людей втрутитися в цю ситуацію і допомогти нашій родині зробити все щоб цей горе керівник ніколи більше не була державним службовцем! Звертаюся до громадських організацій, воїнів АТО, керівників всіх рангів! Хто може підтримати пікетування ПФ на пр. Грушевського, для того щоб громада міста надала аідповідну оцінку Козачук Т. Шановні, це може статися з кожною родиною! Не допустимо свпаілля горе-чиновників!!!
Мирон Показати IP 24 Квітня 2018 20:15
Напевно, немає більше до кого вчепитись, крадуть, вбивають, і всім пофіг, а тут взагалі немає ніякого злочину, але всіх собак треба повісити на беззахисну жінку, безпрєдєл.
знаю Показати IP 24 Квітня 2018 21:06
козачучка с...ка ще та, її чоловік судився за 300 гривень з луцькою рда..пора її гнати з роботи
Лорен Показати IP 24 Квітня 2018 22:31
А чому не пишете що хлопець перебігає дорогу ПОЗА переходом. То як водій міг затормозить? Чому не навчили дитину правил дорожні?
Ну все розумію Показати IP 24 Квітня 2018 22:32
А причому пасажир авто? Вона на їхала на пацана?
Знаючий до Ну все розумію Показати IP 24 Квітня 2018 22:45
А ти уважно статтю почитай а не херню пишеш!!!
Читаю до Знаючий Показати IP 24 Квітня 2018 23:13
Поясніть мені. Чому негатив відразу?
Петро Показати IP 25 Квітня 2018 08:54
Зрозуміло, що вина водія, але чому вона як керівник, врешті як мати не пройнялася співчуттям до дитини,не провідала, не допомогла, чи не організувала якоїсь матеріальної підтримки не розумію. Позиція страуса - голову в пісок зіграє з нею злий жарт.
Поясніть до Петро Показати IP 25 Квітня 2018 10:27
З чого Вам "Зрозуміло, що вина водія?" Вина в тому що хлопчина вибіг на дорогу де не було переходу? Позиція ВИННІ ВОДІЇ - також зіграє з вами злий жарт. Люди починають переосмислювати коли з ними стається подібне. Люди прохання коли дивитесь на ситуацію приймайте не одну сторону а спробуйте проаналізувати ситуацію з двох сторін. Мені особисто шкода і пацана(вибіг скалічився) та батьків (нерви витрати на лікування) але і водія шкода (невже ви думаєте що пацан в 20 років МРІЯВ буди водієм в ПФ на мінімалці, не вступив в виш значить немає коштів) а от пані яка була ПАСАЖИРОМ не можу зрозуміти при чому (взагалі не розумію в чому її звинувачують? вона була ПАСАЖИРОМ). Я людина зі сторони. Просто аналізую. Просто коментую.
Петро до Поясніть Показати IP 26 Квітня 2018 10:10
Ой поясніть-поясніть. На тій вуличці не швидкісна магістраль.
Поясніть до Петро Показати IP 26 Квітня 2018 15:48
Ну так при чому швидкісна магістраль? Чому не написали в статті з якою швидкістю їхав водій? Навіть при 60 км дозволених при раптовому вибіг на дорогу може бути летальний випадок. Та навіть при 20км. Бо при падінні людина може просто перелякатись і стане серце.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus