USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Член ЄЦ пояснив волинським бютівцям, що від них вимагає Тимошенко

24 Липня 2008 13:10
Депутат Волинської облради Ігор Гузь під час позачергової сесії Волинської обласної ради оголосив депутатський запит, у якому звинуватив керівництво облради в спробі винести на розгляд сесії рішення про виділення у довгострокову оренду колишнього військового містечка у Рожищенському районі. Про це 24 липня повідомив репортер «Волинських Новин».
За інформацією Ігоря Гузя, загальна площа цього військового містечка становить 240 гектарів. На цій території розташовано 75 споруд. Як свідчить депутат облради, вчора, 23 липня, під час засідання бюджетної комісії керівництво облради на чолі з Анатолієм Грицюком намагалося винести безпрецедентне рішення щодо цього питання.
Без будь-яких узгоджень та аукціонів ПП «Імпалс» хотіло на цій території протягом 4-х років побудувати спортивно-відпочивальний комплекс «Відпочинок і дозвілля для всієї сім’ї». Зокрема передбачалося спорудження таких «сімейних» будівель, як містечко ігрових автоматів, spa-салон, дві сауни, більярдний зал, боулінг, конюшня та інше. Також у документах запропоновано зведення житлового та готельного комплексів, розрахованих на розміщення одночасно майже однієї тисячі людей. Орієнтовна вартість проекту – 7,5 мільйона євро.
На думку Ігоря Гузя, спроба віддати цю ділянку  за 30 кілометрів від Луцька у селі Уляники Рожищенського району є порушення вимоги Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко такі питання вирішувати на основі конкурсів та аукціонів. І тому мова повинна йти лише про такий альтернативний підхід.
Голова облради Волині Анатолій Грицюк (фракція БЮТ – авт.) поросив звернути увагу на той факт, що Ігор Гузь (фракція  «Наша Україна», член ЄЦ – авт.) схвально відгукнувся про пропозицію Юлії Тимошенко. А депутат облради Василь Байцим (фракція БЮТ – авт.)  повідомив, що, за пропозицією його колеги Олександра Свириди(фракція БЮТ – авт.), щодо цього питання буде оголошено аукціон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus