USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Чоловічий рейс у Румунію вартістю € 340 000: прикордонники зупинили бус із 34 ухилянтами

8 Березня 2024 18:12
8 березня співробітники оперативних підрозділів Чернівецького прикордонного загону спільно з представниками СБУ припинили спробу незаконного перетину державного кордону великої групи осіб.

Про це інформує Держприкордонслужба України.

На ділянці відділу «Порубне» після короткого переслідування правоохоронці зупинили мікроавтобус, у вантажному відсіку якого в бік кордону прямувало 34 чоловіки. Під час затримання порушники поводилися зухвало та не виконували законних вимог прикордонників. Правоохоронцям довелося застосувати заходи фізичного впливу.

Як з’ясувалося, пасажири мікроавтобуса є громадянами України, мешканцями 12 різних областей, віком від 25 до 40 років.
Читати ще: На Закарпатті затримали волинянина, який хотів перейти кордон

Керував транспортним засобом чоловік, якого підозрюють в організації незаконного переміщення осіб, він певний час перебуває в полі зору оперативників Держприкордонслужби України. Організатор зібрав клієнтів за допомогою одного з месенджерів. За доставку до Румунії в обхід пунктів пропуску кожен з пасажирів заплатив по €10 тисяч.
Організатору світить від 3 до 9 років позбавлення волі за статтею 332 Кримінального кодексу України.

Стосовно інших затриманих складено адмінпровадження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus