USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чоловік приховував від митників гроші, які міг вивозити за кордон легально

24 Квітня 2009 10:16
Через митний пост «Володимир-Волинський» Ягодинської митниці громадянин України на власному авто марки «Фольксваген-Транспортер» прямував у приватних справах до Польщі. Митники запропонували громадянину заповнити митну декларацію, в якій він задекларував 150 євро та зазначив відомості про транспортний засіб, – повідомляють «Волинські Новини».
Однак під час проведення митного контролю автівки митники виявили незадекларовану іноземну валюту обсягом 6,5 тисячі євро. Порушник заховав гроші у в дорожній валізі серед особистих речей в порожньому футлярі від фотоапарату. Посадові особи митного поста «Володимир-Волинський » Ягодинської митниці склали по цьому факту протокол про порушення митних правил, валюту вилучено, - інформує сайт Держмитслужби.
Довідково:
Згідно з чинним законодавством України, громадяни-резиденти, за умови письмового декларування, мають право перевозити через митний кордон України гроші еквівалентом 10 тисяч євро.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus