USD 39.65 39.97
  • USD 39.65 39.97
  • EUR 39.85 40.05
  • PLN 9.90 10.15

Чому корейська косметика така популярна?*

27 Травня 2023 17:06
Чи справді корейський догляд за шкірою працює? Ви коли-небудь замислювалися, чому корейський догляд за шкірою такий популярний? Пропонуємо дізнатися, чому варто обирати корейську косметику.

Якщо ви цікавитеся доглядом за шкірою, то, напевно, чули такі терміни, як K-beauty, 10-ступенева корейська система догляду за шкірою та glass skin.

Чи справді корейська косметика настільки хороша?

Не секрет, що все більше споживачів дізнаються про корейські бренди косметики та догляду за шкірою, такі як COSRX, A’Pieu, Dr. Jart+ та інші. І багато хто пробує їх – а потім підсаджується на них.

Проте все ще є багато людей, які задаються питанням, чому корейська косметика така популярна?

Що таке K-Beauty?

Якщо говорити просто, то K-Beauty – це загальний термін для позначення корейського впливу на догляд за шкірою, косметичні процедури, розпорядок дня, спосіб життя та продукти, які походять з Південної Кореї.

Відомо, що корейські жінки загалом мають дуже м’яку шкіру, проте багато кореянок мріють про таку шкіру, яка б була більш прозорою та схожою на порцеляну.

Що робить корейський догляд за шкірою таким особливим?

Безперервні інновації та передові технології

У Південній Кореї краса – це серйозний бізнес, і корейські клієнти дуже добре розбираються в різних косметичних інгредієнтах і типах продукції.

Вони завжди шукають щось нове та краще і готові спробувати найновіші тренди. Дівчата мають дуже високі стандарти щодо своїх цілей у догляді за шкірою, такі як «бездоганна шкіра», і вони знають, чого вони хочуть і потребують, і як досягти свого успіху.

Ніжні формули для всіх типів шкіри

Дослідження показують, що 56,8% корейців мають чутливу шкіру. Саме тому корейські бренди зосереджені на розробці гіпоалергенних, противисипних і натуральних формул.

Унікальні інгредієнти від природи

Південнокорейські компанії знаходяться в авангарді створення новітньої інноваційної функціональної косметики та космецевтики. Вони поєднують в собі властивості косметики, фармацевтики, технологій та природи.

Багато корейських косметичних засобів використовують набагато м’якші формули від природи завдяки традиційному використанню рослинних інгредієнтів.

Персоналізований догляд за шкірою

Можливо, ви чули або читали про корейську 10-крокову процедуру догляду за шкірою і відчуваєте себе пригніченими.

Хороша новина полягає в тому, що вам не обов’язково виконувати кожен крок однаково щоразу. Все залежить від стану вашої шкіри та поточних проблем, які її турбують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus