USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

На Ковельській просять регульований пішохідний перехід

2 Вересня 2016 13:43
Поблизу супермаркету «Пакко» просять регульований пішохідний перехід. На цій ділянці небезпечно переходити дорогу мешканцям, які проживають поряд з супермаркетом, - вважає автор петиції сайті Єдиної системи електронних петицій Павло Дем’як.

«На цій ділянці дуже небезпечно переходити дорогу мешканцям, які проживають поряд з супермаркетом "Пакко". Часто туди бігають діти без нагляду батьків за солодощами. Прошу місцеву владу вирішити питання щодо безпечного для життя людини пішоходного переходу на вулиці Ковельській, 68 а. Підтримайте, хто хоче зберегти життя своєї дитини! Не будьмо байдужими!», ‒ йдеться в тексті петиції.

Лучани можуть підтримати петицію ТУТ



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучани Показати IP 2 Вересня 2016 16:30
Син судді вимагає світлофор для судді Філюка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus