USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Чому розбився літак під Києвом. ВІДЕО

9 Червня 2013 10:30
В аварії літака під Києвом загинув пілот із сорокарічним стажем, - йдеться у сюжеті ТСН.

Як-52 виконував ознайомчо-тренувальний політ перед навчанням. Літак встиг лише злетіти з аеродрому, піднявся на 200 метрів і одразу впав. На борту було двоє - пілот і учень. Як вдалося з'ясувати ТСН, постраждалий учень пілота - заступник голови Держміграційної служби Віктор Шейбут.

«Пілот був дуже затиснутий, пасажира витягли ще до нас. Ми протягнули лінію, обрізали акумулятор, бо він уже іскрив і вирізали пілота з кабіни», - розповів рятувальник.

У катастрофі загинув 64-річний пілот, майстер авіаспорту. Колеги кажуть, що лише завдяки його професіоналізму літак не загорівся. «Перед падінням пілот вжив заходів, щоб спалаху не було», - запевнив друг загиблого, інженер авіаклубу Ігор Дергак.

Він розповів, що проблем зі здоров'ям у пілота не було, чому впав літак - у нього тільки одна версія: «Це могло зумовити лише відмова двигуна і дуже значна втрата швидкості, потім майже за нею якісь еволюції, зрив, звалювання, штопор». Однак офіційних причин поки що не називають.

«На даний час проводиться огляд місця події та проведення досудових розслідувань, яке встановить причину падіння та встановить винних осіб», - заявив транспортний прокурор Київської області Сергій Олійник.

Нагадаємо, вдень у суботу, 8 червня, під Києвом поблизу аеродрому «Чайка» розбився спортивний літак Як-52.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus