USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під Києвом впав легкомоторний літак, є постраждалі

7 Грудня 2020 08:29
У результаті падіння літака у полі в селі Гоголів Броварського району на Київщині постраждали громадяни України та Бельгії, яких «швидка» доправила у броварську лікарню. Про це повідомили «Трибуні-Броварів» у Броварському відділі поліції, пише Главком.

Як стало відомо, власник літака – бельгієць 1967 року народження, інструктор – мешканець Києва 1957 року народження.

Зі слів медичних працівників, обоє чоловіків мають множинні травми хребта та обличчя. За попередньою інформацією, обоє постраждалих перебувають у реанімації: у громадянина Бельгії – компресійний перелом поперекового відділу хребта, а в українця – травматичне ушкодження хребта та поперекового відділу, закрита черепно-мозкова травма, струс мозку та численні рани обличчя.

Як повідомив «Трибуні-Броварів» очільник Броварського відділу поліції Максим Скидан, літальний апарат не належить авіаційному клубу «Gogolev-aero», що розташований поблизу села Гоголів у Броварському районі.

За інформацією ДСНС, упав приватний легкомоторний літак «Beechcraft Bonanza» N83MS.

Як повідомлялося, літак упав у неділю, 6 грудня, близько 14 години.

На місці події працювали групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група Броварського відділу поліції, рятувальники, медики.

За фактом інциденту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

В рамках досудового розслідування буде встановлено обставини та причини падіння літака.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їван Показати IP 7 Грудня 2020 09:51
Це не родичі Матіаса Руста?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus