USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЧС-2010: Швейцарія сенсаційно обіграла Іспанію. Фото

17 Червня 2010 09:45
Чемпіон Європи збірна Іспанії програла свій перший матч на чемпіонаті світу в ПАР команді Швейцарії з мінімальним рахунком 0:1 - єдиний гол у ворота Ікера Касільяса забив гравець французького «Сент-Етьєна» півзахисник Желсон Фернандес.

Про це пише Gazeta.ua.

Група H

Іспанія - Швейцарія - 0:1 (0:0)

Гол: 0:1 - Фернандес (52).

Іспанія: Касільяс, Рамос, Пуйоль, Піке, Капдевіла, Бускетс (Торрес, 61), Алонсо, Хаві, Сільва (Х. Навас, 61), Іньєста (Педро, 77), Вілья.

Швейцарія: Бенальо, Ліхтштайнер, Сендерос (фон Берген, 35), Гріхтінг, Циглер, Інлер, Хуггель, Барнетта (Еггіманн, 90), Фернандес, Дердійок (Якін, 79), Нкуфо.

Попередження: Гріхтінг (30), Циглер (73), Бенальо (90 +1), Якін (90 +4).

Гол у ворота Касільяса був забитий на 52-й хвилині. Атаку швейцарців почав голкіпер Бенальо сильним ударом від воріт. М’яч отримав Дердійок, удар якого відбив Касільяс. Тим не менше, після цього м’яч відскочив до Фернандеса, який забив у порожні ворота.

За 20 хвилин до кінця зустрічі швейцарці могли подвоїти перевагу: Дердійок обіграв двох гравців у штрафному і пробив повз Касільяса, але від голу іспанців врятувала штанга.

По ходу зустрічі перевага була на боці іспанців, і два небезпечні моменти біля їхніх воріт, в тому числі гольовий, були чи не єдиними для збірної Швейцарії.

Іспанці завдали 24 удари по воротах, з них 8 у раму. У той час як швейцарці били по воротах вісім разів, а у раму потрапили тричі.

Нападаючий іспанців Давид Вілья мав кілька хороших можливостей забити, одна з яких виникла на 61-й хвилині, коли після пасу Хаві Вілья міг вийти один на один, але Бенальо встиг забрати м’яч.

На 70-й хвилині Хабі Алонсо сильно пробив з-за меж штрафного майданчика і потрапив у поперечину. За 10 хвилин до кінця зустрічі в штангу потрапив Хесус Навас.

Як відзначає агентство AFP, збірна Швейцарії здобула перемогу над іспанцями вперше за останні 85 років.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus