USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

«Чуйне серце»: на благодійній акції в ковельському садочку зібрали 67 тисяч для ЗСУ

10 Березня 2023 22:09
У ЗДО №14 «Перлинка» міста Ковеля організували благодійну акцію «Чуйне серце», аби зібрати кошти на потреби ЗСУ.

Про це повідомили в Ковельській міській раді.

До ініціативи долучилися батьки вихованців, вихователі-методисти інших садочків міста і всі небайдужі українці з чуйними серцями.

У межах івенту проведено пізнавальний семінар «Партнерство ЗДО та сім’ї як важливий фактор успішного навчання, підтримки та відновлення учасників освітнього процесу в умовах воєнного стану».
Його перша частина минула у колі батьків вихованців «Перлинки», адже в умовах сьогодення у них виникає безліч питань щодо збереження фізичного і психічного здоров’я дітей. Відповіді вдалося отримати завдяки практичним технікам, вправам та іграм, які спрямовані на зняття психоемоційного напруження у малечі.
Другу частину організували у співпраці з Центром професійного розвитку педагогічних працівників. На акцію було запрошено вихователів-методистів дитсадків. Слухачі дізналися про можливості онлайн-редактора Canva.

Читати ще: Мер Луцька передав бійцям 68-ї бригади квадрокоптер

У гості до малят завітали улюбленці українців – Пес Патрон та Вовчик Діккі, які подарували справжні, такі потрібні нині усім дітям позитивні емоції.
Завершився захід ярмарком солодощів, які приготували батьки разом з малятами.
Під час благодійної акції «Чуйне серце» вдалося зібрати 67 тисяч гривень, які передадуть нашим захисникам на першочергові потреби для наближення Перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus