USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Чвертьфінал Кубка України: у Луцьку рівненський «Верес» зіграє із «Зорею»

6 Лютого 2021 15:30
Чвертьфінальний матч Кубка України з футболу проти луганської «Зорі» рівненський «Верес» зіграє на стадіоні «Авангард» у Луцьку. Поєдинок відбудеться 3 березня.

Провести матч цього етапу змагань на домашньому стадіоні у Млинові рівняни не можуть. Оскільки стадіон «Колос» не відповідає структурним критеріям третьої категорії УАФ, інформує пресслужба «Вересу».

Нагадаємо, в разі перемоги над «Зорею» «Верес» може вдруге у своїй історії пробитися до півфіналу Кубка України. Попереднього разу це сталося у сезоні 1993-1994. Тоді за крок до фіналу рівнян зупинила «Таврія».

Востаннє «Верес» і «Зоря» зустрічалися у чемпіонаті УПЛ у сезоні 2017-2018. 29 квітня 2018-го луганчани обіграли рівнян у Запоріжжі – 1:0 завдяки голу Іурі. Загалом же дотепер суперники провели 16 матчів.

Історія протистояння «Верес» – «Зоря»:

16 матчів: +6, =3, −7

Різниця м’ячів: 17-17

Історія протистояння на полі «Вереса»:

8 матчів: +4, =1, −3

Різниця м’ячів: 10-7
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павлик Морозов Показати IP 7 Лютого 2021 14:38
А ось наш ФК "Волинь" невідомо, як збирається в подальшому грати у Першій Лізі та як у цьому сезоні будуть виходити до Прем'єр Ліги, якщо навіть вже в контрольному матчі програють не самій титулованій команді ФК "Ниві" з м. Тернопіль, що зараз також грає у Першій Лізі, а до того тернопільчани все своє життя грали у аматорах і в Другій Лізі. Все нашому клубу "Волинь" чогось бракує, все їм тяжко, все ще не можуть розпочати нормально та результативно грати, все їм замало грошей платять, відпустка все їм замала, погода погана і їм не до гри. Що ще заважає???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus