USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Самооборона Волині запропонувала кандидата в очільники Національної гвардії

30 Березня 2014 14:11
Кого прагнуть бачити на посади керівника новоствореної Національної гвардії представники Самооборони Майдану Волині, стало відомо під час Народного віча у Луцьку.

Під час віча, що відбулося 30 березня, керівник штабу Волинського представництва Самооборони Майдану Андрій Хведчак зазначив, що полковник Юлій Мамчур – людина, яка у військовій частині у Бельбеку показала, що таке гідність та честь.

«Ця людина, яка голосувала, швидше за все, за інші партії, ніж ми, говорить іншою мовою та виросла в іншому середовищі, не є українським націоналістом. Але від Самооборони я прошу підтримати ініціативу рекомендувати виконувачу обов’язків президента Олександру Турчинову призначити полковника Мамчура керівником Національної гвардії України», - звернувся до учасників віча Андрій Хведчак.

З його слів, Юрій Мамчур – найбільш гідна кандидатура на цю посаду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
З боку Показати IP 30 Березня 2014 14:39
Щось не видно масової підтримки..Зраду шукаєте? В своїх рядях не пробували? Може таки правий Аваков, досить зброєю брязкати? Може пора відновлювати економіку країни, попростому пахати.В НКУ ЧИ ЗСУ не рветесь.Краще з Просвіти боївку зробити,кришовану якимсь представником влади? А рекомендувати когось в керівники можна звичайно. та і Мамчур став символом Українського Офіцера.Але більше права для цього мають представники НГУ...І може вже пора кінчати з самооборонами, в мене більш довіри викликає озброєний міліціонер.Наш волинський.
viktor до З боку Показати IP 30 Березня 2014 18:15
щоб пахати потрібно мати розум та уміти щось робити, а відібрати іменем резолюції легше і простіше і головне ніхто не взнає скільки ти відібрав. Осьо і увся істина!
дідо Показати IP 30 Березня 2014 15:50
російська цензура на сайті.
Лучанин до дідо Показати IP 30 Березня 2014 16:44
діду іди на х...єр.. Ато получиш п....ди. Но не тої що з волосами , а тої що б'ють роками і ногами.
дідо до Лучанин Показати IP 30 Березня 2014 16:55
Ментовські провокатори підтягнулися.
день до Лучанин Показати IP 2 Квітня 2014 23:49
Лучанин спалився вже на дуже багатьох сайтах...............ментовським духом пахнет
титушко Показати IP 30 Березня 2014 16:29
всe правильно.і донос вважати незаперечним фактом при доказi вини.
Лучанин Показати IP 30 Березня 2014 16:46
Ну нічого собі, Хведчак рекомендує в.о. президента Турчинову. Хведчак не хай свою планку опустить. Бо у Рівному один себе також великим героєм рахував. Ні чого до грався.
Наташа Показати IP 30 Березня 2014 17:36
самооборона мені більш адекватніша ніж ПС
Всезнайко до Наташа Показати IP 30 Березня 2014 23:09
То здається... Ті самі яйця, тільки в профіль...
Дячук Рустам Показати IP 30 Березня 2014 18:38
Ну як можна бойового пілота призначити керувати сухопутними військами. Фактично військами спеціального призначення. Таке враження, що призначають комісара для підняття бойового духу, а не командира.
повністю Показати IP 30 Березня 2014 19:16
згідний з Рустамом Дячуком! МАМЧУР це не стрілок,а БОЙОВИЙ ЛЬОТЧИК! Йому потрібно л і т а т и самому і навчати льотно-бойовому мистецтву інших пілотів,яких на превеликий жаль у нас обмаль,так як і літальних апаратів готових до виконання бойових завдань.Мамчура посада-перший заступник головнокомандувача ВПС,а потім головнокомандувача.Оце є його фаховий рівень.А Національною Гвардією може командувати командир сухопутних військ,який знає тактику ведення бойових дій на місцевості,для чого призначена гвардія.Ну,а місце такого "стратега"як Хведчак (він розказував,що живе в селі),баранів пасти,весна в повному розквіті,а не давати рекомендації,та ще й які і кому.Самому Турчинову шмаркач з Рожищенського району "стратег-самооборонець" Хведчак."Далеко" підемо.
Похуйчук Показати IP 30 Березня 2014 20:39
Я для себе не зрозуміла! Той сектор, він десь працює? Заробляє гроші,поповнює бюджет? Хведчак,він зає,що у нас,щоб жити треба працювати!Чим займаються ті особи,коли не соваються в камуфляжах?
Сергій Крайванович Показати IP 30 Березня 2014 23:13
Мамчур без сумніву достойна людина. Але зважте на те, що він льотчик. Це особливий стан душі. Він має командувати тим що любить. Тобто мати відношення до авіації. Достойних людей багато і у сухопутних військах.
Вася Показати IP 31 Березня 2014 09:27
Яскравий приклад, люстрація в дії. Запропонувати, що Мамчур - Герой України, взірець офіцера, командир ВПС згода. Но пілота в окопи, хлопці так ви ж його ображаєте і принижуєте. Чи ваша містечкова крапля розуму занадто закипає - будьоновки вдягніть там димоход є. Коли такі керуватимуть державою стає страшно, краще бігайте в камуфляжі з гучними гаслами і будьте страшилками для корупціонерів. толку більше буде

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus