USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Гройсман наперекір Зеленському доручив профінансувати військовий парад

10 Липня 2019 14:31
Прем'єрміністр України Володимир Гройсман на черговому засіданні Кабміну доручив Міністерству фінансів і Міністерству оборони забезпечити фінансування параду на День Незалежності.

Про це повідомляється на офіційній інтернет-сторінці українського уряду.

Відкриваючи засідання, глава уряду заявив, що в Україні є всі можливості для вирішення відразу двох питань: виділення 300 млн грн на додаткове фінансування армії і проведення військового параду на День Незалежності, 24 серпня, не за рахунок соцвиплат.

«Хочу доручити сьогодні міністру фінансів, міністру оборони від імені уряду ретельно порахувати вартість проведення параду, джерела фінансування. У мене є думки з приводу того, де ми знайдемо гроші не за рахунок соціальних виплат. У той же час пропозиція Президента України про те, щоб 300 млн грн скерували на підвищення стандартів для воїнів, також вірно», - сказав Гройсман.

Прем'єрміністр вважає, що парад Україні необхідний. «Вважаю, що парад потрібний, і він має стати парадом гідності і доблесті нашого війська, вираженням поваги до військових», - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, глава держави хоче виділити 300 мільйонів гривень на премії українським військовим. Володимир Зеленський назвав щорічний парад на День Незалежності "помпезним і недешевим". Водночас президент запевнив, що святкування Дня Незалежності відбудеться – однак у новому форматі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Всезнайко Показати IP 10 Липня 2019 15:22
То хай Грося з Палубієм і фінансують...
Лучанин до Всезнайко Показати IP 10 Липня 2019 15:36
Найбільше парад дратує агресора - расєю тому його треба провести
Анонім до Лучанин Показати IP 10 Липня 2019 18:22
Давай з твоєї кишені проведемо,подратуємо когось,а ти голодний побудеш паро років.В таких як ти все робиться на люди,показуха.Поганий з тебе господар,лучанин.
Pattern до Лучанин Показати IP 10 Липня 2019 19:18
Цей парад фінансується з наших кишень. Мені абсолютно все рівно, чи буде він проводитись, чи ні, але зрозуміло, шо є речі, які потребують нагальнішого рішення. Фінансування армії і премії військовим - це корисніше, ніж безмежно дорогий парад, враховуючи ситуацію в нашій державі. Тільки потрібно проконтролювати і подбати про те, шоб цих 300 мільйонів були дійсно використані за призначенням. Щоб хлопці, які ризикують життям на фронті отримали не копійки або взагалі нічого, а високопосадовці, які і будуть розпоряджатись цими грошима, в яких і так цих грошей мільйони, розподілили між собою цих 300 мільйонів.
Офис до Всезнайко Показати IP 10 Липня 2019 18:35
А ведь что такое парад? По-сути это символ. Это демонстрация своих сил, которая показывает всем, что у нас есть возможность и желание постоять за себя, за свою страну. Это поднимает боевой дух. Это воодушевляет.
анон Показати IP 11 Липня 2019 09:50
гройсман просто з тих 300 млн грн планує собі немалий куш лишити. а не військовим. от чому переживає.
Анастасія Показати IP 12 Липня 2019 09:08
"є всі можливості для вирішення відразу двох питань: виділення 300 млн грн на додаткове фінансування армії і проведення військового параду" - колись для такого не вистачало грошей, а тепер вистачає...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus