USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Чи має Коломойський президентські амбіції

29 Березня 2015 18:24
У якому форматі продовжиться діяльність Ігоря Коломойського після його відставки, про його політичні амбіції, можливо, навіть щодо президентського крісла, висловлюються журналісти.

Його називають олігархом і, звичайно, не помиляються, але все частіше додають слово "патріот", "демократ" тощо. Бізнесмен, здається, з кожним днем стає все більш народним.

Тема походу на Київ батальйонів Коломойського, яку з минулого літа намагалися закинути в маси глашатаї і політичні прогнозисти Кремля, здулася за пару днів. І це сталося саме в той момент, коли «коротченки» і «железняки» вже потирали вологі долоньки, пише журналіст Сергій Запорожський для Главком.

Загострення пристрастей між губернатором-Коломойським і бізнесменом-Коломойським погасили цивілізовано і без биття потрібного Україні посуду.

Можна багато фантазувати про те, чому вийшло так, як вийшло, розповідати, як вплинув на Коломойського посол США в Україні, на яких умовах Коломойський залишив посаду губернатора, але факт в тому, що Дніпропетровської республіки немає і не буде. І найголовніше, за цим як і раніше буде пильно стежити сам Коломойський і його команда, - розмірковує автор.

Чи є у них питання до центральної влади? А у кого їх немає? Природно, Коломойський і К продовжать їх ставити. Тільки тепер виключно як бізнесмени і громадяни України. Без конфлікту інтересів.

Коломойський чітко дав зрозуміти, що готовий мінятися разом з країною, підказав, що потрібно робити державі і законодавцям, щоб поняття «олігарх» зникло з української дійсності. Можливо, доцільніше тут вжити словосполучення "олігарх-патріот"?

Відверто зізнався, що бізнесмен в ньому перемагав державного службовця. І що він, як людина з бізнесу, не звик до певної субординації, яка повинна бути у держслужбовця. У стосунках з начальством. Саме з Порошенком.

Останнє означає лише те, що Коломойський може бути лише Президентом України, - припускає автор повідомлення.

Нереально? Більш ніж реально. Так, Коломойський заявив, що він не планує створювати політичних партій і що він розуміє, що для людей завжди залишиться олігархом.

У той же час, Коломойський сказав, що він і його команда будуть активно готуватися до місцевих виборів.

І, можна припустити, що не тільки в межах Дніпропетровської області.

Чи чекає команду Коломойського успіх? А чому ні? Авторитет його команда заробила не словами, а реальними справами - і тут погодиться більшість.

Ще більш серйозним він (успіх) може бути, якщо в союзниках у Коломойського буде «Самопомiч» мера Львова Садового. Вони начебто з симпатією ставляться один до одного.
А далі - робота на місцях з хорошим децентралізаційним результатом.

Немає жодних сумнівів, що він буде. Як і немає сумнівів, що команді Коломойського будуть ревно заважати.

Але це все - справи майбутнього, а сьогодення полягає в тому, що українське суспільство, в цілому прийняло аргументи відставки Коломойського. Перш за все, ті, які прозвучали з його вуст. Недомовленості не відчувається.

Більш того, можна прийняти і частину звинувачень на його адресу і з боку відчайдушних критиків. Матом виховувати журналіста дійсно держслужбовцю не до лиця.

Але все це було і вже минуло. Коломойський нічого не дестабілізує, він знову тільки бізнесмен.

Але згадуючи і оцінюючи річну губернаторську роботу нинішнього бізнесмена-спостерігача, є певний жаль, що він не провів минулі 12 місяців в кріслі Прем'єр-міністра, - резюмує Запорожський.

***
Яким був останній день команди Коломойського в Дніпропетровській ОДА можна подивитися тут.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
виборець Показати IP 29 Березня 2015 20:50
НЕ ВІРЮ!
виборець до виборець Показати IP 29 Березня 2015 20:51
коломойському і його команді!
Добрий вечір Показати IP 29 Березня 2015 21:22
держава все прос... Нажаль. Що в нас є успішне державне?а нічого. І це вгроблять.
Анатоль_ Показати IP 29 Березня 2015 22:13
Ми з Наталею Семенівною дуже поважаємо вельмишановного пана Ігора Коломойського за його патіріотизм та батьківську турботу про невдячну та тяжку долю простих людей. На наступних виборах будемо з Наталею Семенівною голосувати тільки за ясновельможного пана Ігора Коломойського!
Патріот Показати IP 30 Березня 2015 08:37
"Волинські новини" виж не дніпроперовське видання,чи ви вважаєте,що волинянам крім Коломойського нічого іншого не цікаво.
света Показати IP 30 Березня 2015 08:57
Стаття дибільна. Неначе вирвані окремі уривки з декількох і зліплені як небуть. Таку на тверезу голову не напишеш
Анонім Показати IP 30 Березня 2015 11:38
Реклама Коломойському.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus