USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.57 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Чи можна взяти позику із зіпсованою кредитною історією*

1 Грудня 2023 17:19
Кожна особа, яка коли-небудь брала в банку кредит, має свою кредитну історію. Це ніби така «біографія» фінансової активності клієнта, яка відображає всі його кредитні зобов’язання. Але що робити, якщо кредитна історія зіпсована? Чи можливо отримати новий кредит в такій ситуації?

Що взагалі означає «зіпсована кредитна історія»

Зіпсована кредитна історія – це результат:

• прострочених платежів;

• невиплачених кредитів;

• банкрутства або інших судових рішень;

• занадто частих запитів про кредитну історію за короткий проміжок часу.
Як банки та інші кредитори ставляться до зіпсованої ккредитна історіяредитної історії

Банки та інші традиційні фінансові установи дуже обережно ставляться до клієнтів із зіпсованою кредитною історією. Вони можуть встановлювати вищі відсоткові ставки або взагалі відмовити у кредиті. Проте не все втрачено! Якщо терміново потрібні кошти на непередбачувані витрати або просто треба десь позичити до найближчої зарплати, існують мікрокредитні організації. Отримати позику можна, наприклад, за посиланням: https://soscredit.ua/uk/blogpage/chy-mozhna-vzyaty-kredyt-onlajn-z-poganoyu-kredytnoyu-istoriyeyu – навіть з поганою кредитною історією.

Мікрокредитні організації та погана кредитна історія

Мікрокредитні компанії, на відміну від банків, часто є більш лояльними до своїх клієнтів. Вони допомагають людям у надзвичайних ситуаціях, коли терміново потрібні гроші. Вам не доведеться збирати купу документів, шукати поручителя, довго очікувати на рішення щодо позики. Ба більше, часом навіть не треба виходити з дому – мікрокредит можуть перерахувати на картку після онлайн-оформлення.

Альтернативні шляхи отримання позики

Якщо вам відмовили в банку через зіпсовану кредитну історію, не варто розчаровуватися. Існують інші способи отримання фінансування:

• використання поручителя або застави;

• звернення до спеціалізованих кредитних спілок;

• використання онлайн-платформами для P2P-кредитування.
Рекомендації для поліпшення кредитної історії

Поліпшення кредитної історії потребує часу та зусиль. Ось декілька порад, як це зробити:

1. Вчасно сплачуйте всі кредитні зобов’язання.

2. Уникайте нових боргів, поки не розрахуєтеся з наявними.

3. Консультуйтеся з фінансовими радниками щодо управління вашими фінансами.

Зіпсована кредитна історія – це не кінець світу. Існує багато способів отримати кредит у такій ситуації. Важливо розуміти свої фінансові потреби, обирати надійних партнерів і працювати над відновленням своєї кредитної репутації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus