USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чи забруднюють Сапалаївку стічними відходами власники VIP-будинків?

24 Березня 2016 16:45
Лучани скаржаться, що в районі дитячої залізниці стічні відходи з елітних будинків забруднюють річку Сапалаївку. З відповідною проблемою вони звернулися в редакцію Інформаційного агентства Волинські Новини.

Місцеві мешканці, які проживають поблизу парку, де пролягає дитяча залізниця, розповідають, що в річку Сапалаївка стікають різні відходи з так званих розкішних будинків. Забруднена вода тече через усе місто та потрапляла в Стир.

За коментарем та роз’ясненням ситуації Інформаційне агентство Волинські Новини звернулося до начальника відділу екології Луцької міської ради Анатолія Гламазди.

Проте чиновник заперечив таку проблему та розповів, що під час минулого суботника, який провели у Луцьку 17 березня, в тому районі Сапалаївки жодних стічних відходів не помітили. Разом з тим, він підтвердив, що така проблема була актуальна ще декілька років тому. Адже так званий колодязь, де збиралися стічні відходи з VIP-будинків, інколи протікав, а саме тому різний непотріб потрапляв у річку. Також Гламазда наголосив, що цю проблему усунули і ось уже протягом року подібні проблеми не виникали, як і не надходили скарги лучан про забруднення Сапалаївки.

Разом з тим, він зауважив, що не може категорично стверджувати про відсутність проблеми, адже за тиждень все могло трапитися, і пообіцяв, що спрямує екологічно інспектора для перевірки ситуації на місці.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дьодік Показати IP 24 Березня 2016 18:06
Хай подивляться, як роками гі\но з каналізації тече в Гнідавське болото по вул. Гнідавській (біля зупинки Гнідавський міст).
Клоун до дьодік Показати IP 24 Березня 2016 18:10
Да-да, там один дядько прокопав навіть канавку з гівн\ної баюри в заплаву Стира.
Анонім Показати IP 24 Березня 2016 20:47
То треба цього кришувателя носом натовкти щоб краще принюхався.
, бе Показати IP 25 Березня 2016 15:53
ні-не забруднюють а "очищають"!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus