USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чисто там, де не смітять: як лучанин разом із собакою розчищають Сапалаївку

15 Травня 2020 08:00
У Луцьку чоловік зі своїм псом самотужки розчищають річку Сапалаївку від сміття. Таким прибиранням лучанин займається вже не вперше.

Більше того, за час наведення порядків на берегах занедбаної річки у чоловіка з’явились однодумці, інформує телеканал «Аверс».

Микола Падалюк часто відвідує парк 900-річчя Луцька. Тут він любить прогулюватись разом із своїм собакою Лордом. Ентузіаст зізнається: не може бути осторонь проблеми, мовляв, вже немає сил дивитися на засмічену ріку.

Чоловік розповідає: деякі рибалки спеціально засмічують труби під мостом, аби піднявся рівень води і з’явилася риба. Проте любителі порибалити заперечують, мовляв, води й без того достатньо.

Микола Падалюк і надалі планує наводити лад на берегах Сапалаївки. До хорошої справи пропонує долучатись усім охочим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus