USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чи зроблять лучанам «знижку» за різко відключені батареї

25 Квітня 2014 12:49
У Луцьку опалювальний сезон закінчили на два тижні раніше, однак мешканці міста продовжують платити за «теплі батареї» так само, як і кожного сезону.

Так, під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань ЖКГ, транспорту та екології начальник департаменту ЖКГ Іван Кубіцький звітував за роботу департаменту у зимово-літній період. Зокрема, мова йшла про КП «Луцькводоканал», «Луцьк тепло» та «Спецкомунтранс».

«Зима була тепла, та опалення відключили раніше. То чому людям не вирахували невитрачені кошти за тепло. Як тільки мова заходить про доплату за певні комунальні послуги, то її «виставляють» відразу», - обурився депутат міськради Роман Бондарук.

З його слів, 22 мільйони гривень становить сума «переплат» за тепло на все місто.

На це голова профільної комісії депутат Василь Гриб відповів, що й дійсно, з 2 квітня батареї були холодними, а до того – ледве теплими. Тим часом, з його слів, у жеках стверджують, що різке відключення опалення трапилось через зупинку подачі газу.

«Чому ми не можемо показати й пресі , й мешканцям, які витрати газу кожного місяця йдуть на опалення. Адже, ми отримуємо «платіжку» кожен місяць. за 8 років своєї роботи депутатом я ще не бачив такої ситуації, щоб батареї відключили настільки різко», - звернувся він до колег.

На думку депутата Луцької міської ради Сергія Сівака, по суті цьогорічний опалювальний сезон у Луцьку – суцільний парадокс, адже у березні, коли за вікном були досить високі температури, батареї були гарячими, а у «прохолодному» квітні – ледь гріли.

Однак обранці громади звіт головного жеківця Луцька все-таки взяли, але пообіцяли під час наступної сесії міської ради урегулювати питання з опаленням.

«Потрібно кувати залізо, поки гаряче», - резюмував депутат Рустам Дячук, натякаючи колегам на те, що опалювальний сезон закінчився нещодавно, тож, усі проблемні питання, пов’язані з ним, потрібно вирішувати негайно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьктепло Показати IP 25 Квітня 2014 14:22
Про яке повернення коштів йдеться? киричук з казлячек вже порішали залишити лучан на все літо без гарячої води, працівників заставляють писати заяви на чотириденний робочий тиждень. Для операторів котелен киричук предлагає написати дві заяви - одну на звільнення за власним бажанням, другу на прийом в жовтні місяці. Хто відмовиться писати заяву добровільно, пропрацює ще два місяці і буде звільнений без поновлення на роботі. Але при боргаг киричук продовжує будувати четвертий поверх адміністрації, позаключав договори зі своєю фірмою про проведення "капітальних" ремонтів на відносно нових котельнях. Гроші як крав з казлячек, так і продовжує красти і влада цього не бачить. Поки Луцьком керуватиме Романюк, нічого не зміниться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus