USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чим закінчилось викрадення дитини з луцької лікарні п’яним батьком

11 Травня 2018 11:03
Днями у Луцьку поліцейські на п’яти патрульних автомобілях наздоганяли батька, який нібито викрав дитину із Волинської обласної інфекційної лікарні.

Між тим, медики кажуть, що ніякого викрадення не було. Сама ж мати хлопчика не має жодних претензій до батька дитини.

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Нагадаємо, інцидент трапився ввечері 8 травня. Зі слів патрульних, вони отримали повідомлення про викрадення дитини з лікарні. Медики надали орієнтування, на якому автомобілі поїхав викрадач. Авто, у якому перебувала дитина з батьком

та водій, зупинили патрульні близько 21 години за мостом на вулиці Рівненській. У руці дитини був встановлений катетер. Правоохоронці передали дитину мамі. Чоловік, який назвався батьком хлопчика, перебував у нетверезому стані. Зі слів чоловіка, він забрав дитину з лікарні, бо її буцімто там лікували неправильно.

За словами головного лікаря Волинської обласної інфекційної лікарні Руслана Морочковського, сп’янілий чоловік дійсно прийшов до лікарні, забрав дитину із рук матері та пішов.

Сама ж жінка претензій до батька не має.

Детальніше у сюжеті:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Андрій Показати IP 11 Травня 2018 13:52
5 авто за державний кошт витратили кілька годин часу, а претензій ні в кого немає. Хто тоді викликав патрульних? Нехай тепер компенсує витрати на час патрульних А за цей час могли комусь дійсно допомогти і купонів настригти на штрафах

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus