USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чим зумовлена висока популярність шин Toyo: переваги японської гуми*

6 Жовтня 2021 16:45
На українському ринку представлені автомобільні шини різних світових брендів, серед яких вигідно виділяються покришки марки Toyo. За 75-річну історію японський виробник отримав високий рейтинг довіри, а також на весь світ прославився якістю та надійністю продукції. Завдяки цьому сьогодні компанія почесно входить в список лідерів світових виробників автомобільних покришок.

Купити автогуму «Тойо» ви можете в магазині «Асканія Шина». У каталозі на сайті представлений широкий асортимент покришок японського бренду з офіційною гарантією та з найбільш демократичними цінами.

Переваги зимової гуми Toyo

На перший погляд, складно сказати, чому автомобільні шини Toyo настільки популярні серед водіїв, адже їхня цінова категорія досить висока. Але після детального огляду цього питання все стає зрозумілим:

– завдяки підвищеним технічним показникам ці покришки зберігають експлуатаційні властивості на кілька сезонів довше;

– гума відрізняється високим ступенем безпеки внаслідок підвищення керованості та курсової стійкості під час їзди засніженою та вкритою льодом дорогою;

– приємним бонусом стає порівняно невисока шумність під час руху.

Усі зимові шини Toyo, які представлені на сторінці, відмінно адаптовані до складних кліматичних умов та неідеальних дорожніх покриттів. Унікальний склад гумової суміші забезпечує бездоганне зчеплення з запорошеними снігом дорогами, ожеледицею, укоченим настом. Оптимальна опірність коченню не залишає місця сумнівам у безпеці руху, водночас керованість машини та зносостійкість шин залишаються на високому рівні.

Головний секрет успіху японського виробника – прагнення до вдосконалення продукції. Компанія Toyo має власний дослідницький центр, у якому експерти проводять численні тести, приводячи підсумковий результат до ідеалу. Фахівці працюють у декількох напрямках: безпека, зносостійкість, довговічність. Справжній фурор на ринку покришок справила одна з останніх розробок компанії – протектор, який має здатність до самовідновлення.
Технічні характеристики гуми

Покришки японського виробництва Toyo для зимового періоду мають низку технічних особливостей:

1. Т-режим. Інноваційна запатентована технологія, яка дає змогу з максимальною точністю тестувати автошини за допомогою комп’ютерної симуляції. Це дозволяє японським інженерам завчасно та з високою точністю оцінювати важливі характеристики автопокришок.

2. Наявність шумопоглинаючої стінки запобігає появі свистячого звуку під час їзди.

3. Багатохвильові ламелі в плечових блоках покращують відведення води та самоочищення від снігу, а також продовжують експлуатаційний термін автошин.

4. Наявність мікроскопічних шипів забезпечує максимальне зчеплення зі слизькими та мокрими трасами.

Автомобільні зимові шини Toyo для легкових авто часто використовуються в різних моделях машин всесвітньо відомих виробників (у базовій комплектації). Це є доказом першокласної якості та надійності покришок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus