USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чиновника, який зробив український паспорт «кілеру Кадирова», затримали

2 Червня 2017 23:30
Кілер, який стріляв у добровольця Адама Осмаєва, легалізувався в Україні також шляхом шлюбу з громадянкою України і певної схеми фальсифікації документів через кілька органів влади.

Про це пише Цензор.НЕТ.

"Чоловік, який представився Аміні та Адаму як кореспондент французької газети "Ле Монд" Алекс Вернер мав паспорт громадянина України на ім'я Олександра Дакара, насправді - громадянин Росії Артур Денісултанов, уродженець Чечні, відомий у кримінальних колах Санкт-Петербурга під кличками - Курмакаєв, Тищенко, Цебро, "Дінго"", - йдеться у повідомленні.

За даними джерела, слідство встановило, що Денісултанов легалізувався в Україні також шляхом шлюбу з громадянкою України і певної схеми фальсифікації документів через кілька органів влади. Корумпованого чиновника, який видав первинні документи для легалізації злочинцеві, вже затримано, з ним працює слідство.

Нагадаємо, 1 червня в Києві на Подолі у Києві намагалися застрелити Адама Осмаєва та Аміну Окуєву, які домовилися про інтерв'ю з нібито французьким журналістом Алексом Вернером з Le Monde. При зустрічі "кореспондент" дістав пістолет "Глок" і вистрілив в груди Осмаєву, після чого його дружина з нагородного пістолета марки ПМ чотири рази вистрілила в нападника.

Нападника проперували та видалили частину легені. Осмаєв також був поранений, його стан важкий.

Незадовго до замаху Адам Осмаєв і його дружина Аміна Окуєва дали інтерв'ю, в якому говорили, що на них активно полюють "кадирівці".

За даними ЗМІ, Артур Денісултанов-Курмакаев на прізвисько "Дінго" у 2009 році вбив у Відні екс-охоронця Кадирова, коли той звинувачував президента Чечні у тортурах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 3 Червня 2017 10:46
нащо було нападника оперувати? Хай здихає, а то потім ще біди наробить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus