USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Чиновники Луцької міськради невчасно надають відповіді, - депутат

21 Жовтня 2016 15:26
Депутати міськради невдоволені тим, що відповіді на їхні звернення невчасно надходять від чиновників міськради.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту сьогодні, 21 жовтня.

Так, член комісії, депутат міськради, голова фракції УКРОП Ігор Поліщук повідомив, що на звернення, адресоване міському голові, відповідь надійшла з порушенням строків.

«Я подав 15 вересня звернення на ім’я міського голови про договори зливів нечистот комерційних структур з КП «Луцькводоканал». У відповіді «Луцьцкводоканалу» йдеться, що її надали 5 жовтня, а на поштовому штампі стоїть дата відправлення 10 жовтня. Тобто мені довелося чекати майже місяць. Як я маю планувати свою роботу? Це відповідь на депутатське звернення, а що говорити про звернення громадян», - наголошує депутат.

Його підтримала депутат Юлія Дацюк, яка розповіла, що її колеги-депутати теж не раз стикалися з проблемою невчасної відповіді на звернення.

Присутня на комісії заступник начальника юридичного управління міськради Наталія Юрченко повідомила, що за порушення строків розгляду звернень передбачена відповідальність. Винних можуть притягнути як до дисциплінарної, так і до кримінальної відповідальності – за перешкоджання депутатській діяльності, залежно від того, як кваліфікувати дії посадових осіб.

Тож члени комісії вирішили підготувати на наступне засідання висновки і рекомендації міському голові не допускати таких випадків у подальшому і карати винних.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
шкода Показати IP 21 Жовтня 2016 22:20
ну і шо
Діловод Показати IP 22 Жовтня 2016 21:39
Строк розгляду депутатського звернення, з урахуванням продовження, не може перевищувати 30 днів з моменту його одержання. ( ст. 16 Закону України "Про статус народного депутата України"). У терміни вклалися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus