USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Лучани просять міськраду оприлюднювати відповіді на запити

1 Квітня 2016 14:14
Для того, щоб зрозуміти, чому підтриманий депутатський запит у більшості випадків не вирішує підняту лучанами проблему, мешканці міста просять публікувати відповіді на запити на веб-сайті міськради.

Про це у запиті до міського голови під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня повідомила член фракції «УКРОП» Вікторія Побережна.

До неї звернулися мешканці Луцька щодо відповідей на запити, які озвучувалися під час сесій депутатами. Питання публікують на веб-сайті міськради та у інших ЗМІ, а відповіді на них надають лише депутату, який їх озвучив. Таким чином, виникає ситуація обмеженого доступу публічної інформації.

Мешканців цікавить, які відповіді надають комунальні служби, керівники підприємств, міський голова, його заступники та інші особи, щоб зрозуміти, чому у більшості випадків підтриманий запит проблему не вирішує. Депутат просить усі відповіді на запити публікувати на веб-сайті міської ради для можливості їхнього подальшого розповсюдження у ЗМІ та аналізу всіма охочими.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus