USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Після генерального прибирання невідомі луцький парк встелили сміттям

3 Квітня 2017 10:22
Парк імені 900-річчя Луцька був чистим недовго.

Як відомо, 1 квітня у Луцьку було генеральне прибирання. Представники влади, громадські активісти, журналісти і просто небайдужі люди – всі вони прибирали місто у кількох локаціях.

Навели чистоту і в парку 900-річчя міста Луцька. Але вже наступного дня там відпочивало багато невідомих. Після свого відпочинку вони залишили гори сміття.

Фото сайту «Конкурент».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Иван Показати IP 3 Квітня 2017 10:26
Общество у нас просто высокоинтеллектуальное и воспитанное - вот и последствия отдыха в выходные
109 Показати IP 3 Квітня 2017 10:26
Бо треба, щоб патруль прогулювався вночі.А найкраще камери спостереження поставити і виїжджати.Треба вчити і самим вчитись
Олег Показати IP 3 Квітня 2017 10:30
Одне слово - Б*ДЛОТА. Пора, за таке штрафувати на великі суми. Тоді ніхто не посміє засмічувати, говорити матюки в громадських місцях, розпивати горілчані напої в громадських місцях та інш. Садити в тюрму на 15 діб - не поможе. А от великі штрафи - якраз.
Павло до Олег Показати IP 3 Квітня 2017 10:51
Камери? Це абсурд. Вони і тиждень не простоять - поб'ють.
Юрій до Павло Показати IP 3 Квітня 2017 12:50
Смішний чи що? По перше вони ставляться на висоті. Для міста, в центральному парку мають бути якісні камери з обзором та зближенням. Це навіть соромно в 21му столітті. в місті, що позиціонує себе, як європейське, до цього часу не мати камер, на такому об'єкті, як центральний парк.
Лучанин до Олег Показати IP 3 Квітня 2017 12:28
Їх не штрафувати, їх пи..ти треба. Так щоб забув як звати
встановити камери Показати IP 3 Квітня 2017 10:37
та робити б*дло відомими та на громадські роботи
Оля Показати IP 3 Квітня 2017 10:38
Давно пора вводити штрафи за таке...
Кауфманн Показати IP 3 Квітня 2017 10:41
Чому це невідомі? Добре відомо хто це зробив! Явно виражений "рускій слєд". Вони спочатку нагадили у нас в ліфті, вигулювали собак на дитячому майданчику потім іздили п"яні на авто по місту, давали хабарі нашим чиновникам, залишили купи сміття в навколишніх лісах, які пізніше виріжуть і вивезуть в Європу, копали незаконно бурштин, за гроші голосували за депутатів і т.д. А в неділю у них вихідний і вони ТРІШЕЧКИ насмітили у нашому парку.
бидломаса Показати IP 3 Квітня 2017 10:41
Це все путін приніс ! А взагалі сумно , бо критична кількість недоумків починає переважати .....
Оля Показати IP 3 Квітня 2017 10:41
Б*дло, що тут ще сказати
Добродій Показати IP 3 Квітня 2017 10:44
То чого міська влада не поприбирає ? ми ж не Львів ;)? Чи Львів?
Луцьк до Добродій Показати IP 3 Квітня 2017 11:02
Якраз в цьому питанні міська влада не винувата. Це хамство і безвідповідальність наших людей. Не сумніваюсь що ті хто насмітив в парку після того як сотні людей там навели порядок, першими критикують владу, Президента, парламент. Їм всі є поганими, а прибрати за собою не навчанні. Тому так і живемо, в смітті і бардаку. 29-31 квітня працівники СКФ чистили річечку Жидувку що протікає в районі ДПЗ. то з річки були витягнуті холодильник, відпрацьовані скати вантажних автомобілів та інший непотріб. У людей просто відсутня совість.
kek до Луцьк Показати IP 3 Квітня 2017 12:13
це не безвідповідальність людей, а безвідповідальність влади. курити на зупинках?-можна. мусорити в парках?-можна. пити в громадських місцях?-авжеж. ніхто не несе ніякої матеріальної відповідальності, звідси і анархія в людей. якби давали штрафи по 10тис гривень за таке, то люди б лишній раз задумались. а про бухих малолеток я вже мовчу. за таке теж треба давати штраф їхнім батькам. у вечірній час луцьк місто алкашів.
оксана Показати IP 3 Квітня 2017 10:50
зверніть увагу, сміття лежить БІЛЯ смітника, а не десь біля річки чи посеред дороги. Тобто, людина все-таки намагалася його викинути!! смітничок був занадто малий. Думаю, якби стояли більші смітники, такого б не було.
Семен Показати IP 3 Квітня 2017 10:52
А що ви хочете, яка вже культуруа є, її не викоріниш - з молоком матері всмокталося. Смітники можна було б і не показувати, бо забезпечення потрібним об'ємом смітників - це проблеми адміністрації парку. А от інше - культура! Ви ще не бачили морські береги одещини, коли туди волиняки з'їзджаються.
пішохід Показати IP 3 Квітня 2017 11:04
Влада, яка не здатна організувати РЕГУЛЯРНЕ прибирання території УСЬОГО міста наявними у неї силами, ресурсами і засобами - г\вна варта. А те, що парк "удобрили" одразу після прибирання, то так було ЗАВЖДИ. І разове прибирання парків та інших "удобрених" місць силами волонтерів та підневільних бюджетників - це совкова практика, яка показує неспроможність міської влади. Що не дає високочолим міським очільникам розбити місто на зони, які потребують РЕГУЛЯРНОГО (принаймні один раз на тиждень), визначити сили і засоби необхідні для такого прибирання і організувати таке прибирання?
Торі до пішохід Показати IP 3 Квітня 2017 12:04
Давайте не будем у всьому робити винуватою владу. Люди - свині, які, ідучи в парк, шукають чисте місце, а після себе залишають сміття. Моя кума якось викидаючи обгортку від цукерки на вулиці (не в смітник) після того як я їй зробила зауваження, мені сказала - Є СПЕЦІАЛЬНО ОБУЧЕНІ ЛЮДИ, ЩОБ ПРИБИРАЛИ. І ви думаєте її діти виростуть не такими, як їхня мама??!! Тому якщо батьки не вложили елементарного в голову своїм отприскам, то будем мати те, що маємо!
пішохід Показати IP 3 Квітня 2017 11:09
Розженіть дармоїдів з УЖКГ та ЖКП, на ці гроші організуйте "летючі бригади" в загальній кількості 50-60 чоловік, які будуть РЕГУЛЯРНО прибирати визначені місця. Організуйте ОПЛАЧУВАНІ громадські роботи по прибиранню міста, залучайте до цих робіт безробітних (тільки не доручайте організацію цих робіт бездарям і злодіям з ЖКП і УЖКГ). Створіть відділ, чи управління ГРОМАДСЬКИХ РОБІТ.
ВОВК Показати IP 3 Квітня 2017 11:26
треба парк обгородити забором а на заборі написати -Місце для відпочинку БИДЛА. І парк буде чистий.
5.45 Показати IP 3 Квітня 2017 12:20
Алко-бидло
Семен Показати IP 3 Квітня 2017 12:55
Всі такі розумні і чемні дописувачі. Чесне слово ну не знаю я ще не одного знайомого який би сказав: "А я, коли відпочиваю, то залишаю після себе сміття!" Правда і Ви напевно не знаете поганців, які б так смітили? Це наше обличчя. У нас вся Україна загаджена мусором і ніхто незнае де воно береться? Насправді, оце бидло, про яке тут так всі рясно пишуть, це і є ми з Вами.Тому, що одне бидло смітить, а друге - бачить і мовчить.
Лучанин Показати IP 3 Квітня 2017 13:51
Бидла вистачає кругом, а от замість табличок поставити бильше смітників в парку чи декілька контейнерів для сміття не завадило б, скоріше всього собаки пороскидали сміття з пакетів біля смітників.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus