USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Три ефективні способи вивчити англійську без зайвих зусиль*

17 Лютого 2023 11:56
Знання англійської мови відкриває чимало можливостей: подорожі, кар’єрні перспективи, вільне користування перевагами сучасного технологічного світу, а також спілкування з людьми з різних куточків планети.

Погодьтесь, мотивації для вивчення вистачає?

Однак курси англійської – це не єдиний спосіб опанування мови. Є кілька безоплатних варіантів, які під силу кожному.

Інтернет-ресурси та додатки для смартфонів

Існує безліч мобільних додатків, які навчать вас англійської. Зі смартфоном можна повторювати слова, виконувати вправи, практикувати reading та listening. У вас є можливість самостійно планувати навчальну 5-хвилинку і зробити це щоденно.
Наприклад, спробуйте такі ресурси:

- Duolingo;

- Memrise;

- Hello English;

- Lingbe;

- Busuu.

Крім додатків, цікаві матеріали завжди можна знайти у блогах Cambridge.ua та Grade.ua.
Англомовні пісні, фільми та книги

Намагайтеся максимально зануритися в мову та додати її до свого дозвілля: слухати музику, дивитися фільми та читати книги англійською.

Наприклад, створіть для себе плейлист з англомовними треками на Apple Music, Spotify чи YouTube, вивчіть тексти улюблених треків та пориньте у світ англійської сповна!

Фільми та телешоу в оригіналі також є чудовим способом вивчити іноземну. Радимо увімкнути субтитри, аби бачити правопис слів та допомагати собі з перекладом.

Звісно ж, без читання не обійтися! Багато безплатних книг англійською можна знайти на ресурсах: Project Gutenberg та Open Library. Наприклад, на перших етапах спробуйте використовувати електронні журнали або онлайн-газети з новинами чи тематичними статтями.
Спілкування з тими, хто також вивчає англійську

Чи не найбільш поширений практичний спосіб вивчити іноземну – спілкуватися з носіями мови. Однак, якщо англомовного товариша у вас немає, спробуйте практикувати свій speaking разом з тими, хто так само, як і ви, опановує English.

Після навчання за цими способами, результатів довго чекати не доведеться! А щоб оцінити свої успіхи, пройдіть тест на рівень англійської онлайн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus