USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

ДАІшники ловлять квіткових браконьєрів

25 Березня 2010 10:09
Із 20 лютого по 20 травня працівники Державтоінспекції проводять профілактичну акцію «Первоцвіт- 2010» - попереджують незаконне перевезення, збирання та продаж рідкісних квітів і рослин.

Акцію зорганізували через те, що навесні відбувається масова торгівля квітами, а саме рідкісними видами ранньоквітучих та занесених до Червоної книги України.

Вже є перші «жертви» квіткового браконьєрства. Скажімо, у Нововолинську інспектори ДАІ затримали жительку міста Оксану. Жінка торгувала підсніжниками в центрі Нововолинська. З’ясувалося, вона назбирала квіти за містом, хоча рвати ці рослини заборонено. На громадянку складено протокол.

Працівниками ковельського ДАІ спільно з державним інспектором державної екологічної інспекції у Ковелі на вулиці Варшавській затримали чоловіка. Той торгував дикоростучими рослинами - шафран гейфеля, занесеними в Червону книгу.

Коли інспектори підїхали до порушника, він кинувся втікати в лісопосадку. Квіти покинув на місці продажу. Інспектори склали акт перевірки і конфіскували близько 8 200 шафран гейфеля. Квіти передали в Люблинецьку школу-інтернат, - інформує прес-служба обласного ДАІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus