USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Данілов пояснив зникнення Шойгу

24 Березня 2022 08:46
Секретар РНБО Олексій Данілов розповів про розбіжності в оточенні російського президента Володимира Путіна.

Про це він заявив в ефірі національного телемарафону, передає УНІАН.

На його думку, зникнення міністра оборони РФ Шойгу та інших силовиків може свідчити про те, що вони «з’ясовують відносини».

Зараз ФСБ перекладає відповідальність на військових, а ті – на інші структури.

«Там не лише Шойгу. Там багато генералів уже не виходять на зв’язок, багатьох генералів поміняли. Вони думають, що з новими силами зможуть щось змінити», – сказав секретар РНБО, додавши, що це не допоможе.

23 березня російські журналісти-розслідувачі звернули увагу на зникнення з інформаційного простору міністра оборони РФ Сергія Шойгу. Він не з’являвся на публіці вже 11 днів.

В оточенні Шойгу стверджували, що у того – нібито хвороба серця.

Радник глави Офісу Зеленського Михайло Подоляк назвав це зникнення Шойгу «цікавим», але зауважив, що з інформаційного простору зникли ще кілька ключових політичних фігур країни-окупанта.

Як повідомляли, спеціальний представник президента РФ Анатолій Чубайс, який з 2010-го до 2020-го очолював «Роснано» (раніше «Російська корпорація нанотехнологій»), звільнився та залишив Росію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus