USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Де відпочити лучанам: від четверга до четверга. Огляд

26 Січня 2017 22:44
«Луцьк 18+» та Інформаційне агентство Волинські Новини продовжує розповідати лучанам про культурні і розважальні події, які очікують їх цього тижня.

Якщо ви маєте інформацію про щось подібне у Луцьку і впевнені, що про неї обов'язково мають дізнатись інші, – додавайте її у «Запропоновані новини» на сторінці спільноти «Луцьк 18+», а ми із задоволенням розповімо про події у наступних випусках!

Вечірка «ГОП-ЦА-ЦА» в «Кораблику» | 27 січня, п’ятниця

Колись у Кораблику вже робили танцювальні майстер-класи у вигляді розважально-кумедних вечірок. Тому вирішили знову повернути давню фішку і надати їй нове життя із професіоналами своєї сфери - мегатанцюристом Волині Олександром Кашевським і крутим ведучим Славком Мазурком.

Щомісяця у "Гоп-Ца-Ца" буде новий стиль танцю, чудові призи від партнерів «Кораблика», а в кінці сезону - фінал забави з крутезними подарунками! У січні ми обрали темою вечора сальсу - кубинський танець африканського походження. Тому запрошуємо гарно провести вечір п'ятниці - з користю та позитивом», - повідомляють організатори.

Гумористичне шоу від команди «VIP Тернопіль» |27 січня, п’ятниця

У зв’язку з тим, що на гумористичне шоу VIP Тернопіль у Луцьку продали усі квитки, було вирішено провести додатковий концерт 27 січня о 20:30. Перший концерт відбудеться о 18:30 у Волинському обласному драмтеатрі імені Тараса Шевченка.

«VIP Тернопіль» - неодноразові переможці шоу «Розсміши коміка», півфіналісти 1-го та срібні призери 2-го сезонів «Ліги сміху», переможці Літнього кубку Ліги Сміху 2016 у Юрмалі, актори і автори скетчкому «Країна У» та сіткому «Одного разу під Полтавою» - команда VIP Тернопіль із власним камеді шоу!

DJ Galina Malinovskaya в OPERA| 27 січня, п’ятниця

Beer Mix в «Кораблику» | 28 січня, субота

У цей вечір на вас чекає чергова мішанка пива з музикою. Абсолютно різнопланова музика - різних стилів та різних років, яку обіцяють адаптовувати під смаки відвідувачів та вподобання безпосередньо у залі. Класичні обмеження - традиційний «корабельний» формат: ніякого шансону, техно та москальської музики.

Друга річниця пабу ЛучеSk | 28 січня, субота

Гостям дійства обіцяють виступ неймовірно драйвового гурту LOS COLORADOS та алькогольні коктелі в подарунок.

Кавер-гурт GREEN LAND в «Кораблику» | 29 січня, неділя

Гурт Green Land створений на базі «колишніх» учнів GARAGE Rock School. Прості люди, які люблять музику. Саме нею вони і хотіли б поділитися з усіма, хто завітає у «Кораблик» цієї неділі. До речі, в «Оболоні» вони гратимуть вперше. Пісні відомих гуртів та виконавців, під які можна підтанцьовувати, підспівувати та просто послухати. Музика без кордонів, без особливої прив'язки до якогось конкретного стилю. Кожен може знайти в музиці «рінлендівців» щось своє. Вхід вільний!

Показ треш-драми «Кінь, який їздив верхи» | 28 січня, субота та 29 січня, неділя

У «ГаРмИдЕрі» — прем’єрні покази культової треш-драми. «Робота, створена за п’єсою культової польської авторки Дороти Масловської «Все у нас гаразд».

Підміна цінностей та втрата ідентичності — це універсальні проблеми, як польського, так і українського суспільства. Процес їх переживання є чи не єдиним шляхом до вирішення. Тому ми пропонуємо вам сісти в коло й підготуватися до провокацій і навіть справжнього трешу», - запрошують театрали.

Вистава відбудеться 28 і 29 грудня о 19:00 у Луцькому районному будинку культури (вул. Ковельська, 56). Ціна квитка: 30 грн.

Перегляд фільму про Луцьк XVII століття | 31 січня, вівторок

«Запрошуємо на перегляд фільму про місто ХVII століття. Луцька минувшина ХVІ – ХVIIІ століть малознана, сповнена загадок, історичних таємниць, цікавих і захопливих моментів.

То був час функціонування в місті норм європейської маґдебургії. Міська громада творила самобутню урбаністичну культуру. Славетні міщани луцькі, а саме таким було означення повноправних громадян нашого міста чотириста літ тому, спільно вирішували нагальні для міста справи, обирали міських урядників, брали участь у засіданнях самоврядного уряду – маґістрату, ярмаркували, фундували церкви», - пишуть організатори.

Перегляд відбудеться 31 сiчня, о 18.00 за адресою: вул. Сенаторки Левчанівської, 2, Центр туристичної інформації
Волинський академічний обласний театр ляльок

27 січня
12:00 «Фауст, або лиш той життя і волі гідний...»

29 січня
12:00 «Лускунчик»

31 січня
10:30, 13:00 «Солом`яний бичок»

Волинський академічний обласний музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка

27 січня
18:00 «Нестерпні люди або Наречений з Єрусалиму»

28 січня
18:00 «Сурогатна мама»
18:00 «Не шукайте щастя, бо я його украв»

29 січня
12:00 «Білосніжка і сім гномів»
18:00 «Три ідеальні подружжя»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus