USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Де зараз автобуси з луцькими силовиками

20 Січня 2014 19:15
Співккординатор Євромайдану Роман Перванчук повідомив, що за станом на 19:00, працівники ДАІ відтіснили машини учасників луцького Автомайдану поблизу села Довжиця, Маневицького району. Також, поряд з активістами, стоять автобуси з бійцями внутрішніх військ. Активіст висловлює припущення, що їх не пускають на Луцьк, а будуть відправляти у Київ, як і планувалось раніше.

«Сидять в автобусах, голодні й холодні. Молоді хлопці, років по 18-19», - розповідає Роман.

Він каже, що спочатку ДАІвці повністю перекрили дорогу, а згодом просто заблокували рух активістам. Учасники автомайдану побоюються штурму та спроб силовиків все-таки прорватись на Київ.

Фото - з соцмережі Вконтакті




Тим часом, активісти прохають допомоги через соцмережі, закликаючи людей приєднатися до них.

Перед цим ДАІвці неодноразово перешкоджали руху учасникам автомайдану. Зі слів активістів, водіїв зупиняли на незаконних підставах, вимагаючи припинити рух.

Нагадаємо, сьогодні, 20 грудня, на Рівненщині селяни взяли в облогу волинських силовиків, які їхали до Києва, після чого відправили додому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Юрко Залупельний Показати IP 20 Січня 2014 19:26
Мамки, забирайте своих детей домой!
Ланцелот Показати IP 20 Січня 2014 22:23
Та я тих пацанів з "Беркуту" багатьох знаю, нормальні прості хлопці, - сумніваюсь що їм хочеться пертись в Київ, але наказ....
Чарівник Смарагдовог до Ланцелот Показати IP 20 Січня 2014 23:19
А шо таке "наказ"? Це особистий вибір кожного.. Їхати воювати, чи ні.. Шо уволять? Чи під трибунал? Чи позаду нквдисти стрілятимуть?
Проти Показати IP 20 Січня 2014 23:36
Перший раз підтримую ДАЇшників. Поспускати їм колеса і все.
Артур Показати IP 21 Січня 2014 08:36
Заберіть автобуси з ВВ у Луцьк, їхні командири все таки хочуть продовжувати рух на Київ. Хлопці цілу ніч ночували в автобусах. Хлопці мерзнуть! Допоможіть повернути до Луцька!!!
Артур Показати IP 21 Січня 2014 08:46
Луцький автомайдан потребує заміни варти у селі Довжиця Маневицького району. Активісти блокують 4 автобуси і 3 вантажівки майже добу.ВВшники дали зрозуміти прямо, що їхатимуть на Київ і тільки.мусимо блокувати їх далі. Хто може під'їхати і чергувати хоча б на кілька годин - під'їжджайте? До Довжиці на авто їхати 50 хв близько 60 км. Хлопці ВВ там замерзли, допоможіть забрати їх додому!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus