USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Де живуть і на чому їздять волинські прокурори

6 Травня 2014 15:19
Заступники прокурора Волині розповіли під час представлення яким майном вони володіють.

Нагадаємо, прокурор Волинської області Анатолій Коцура сьогодні, 6 травня, представив двох своїх заступниківОлександра Сліпчука та Олега Корецького.

Кожен з них розповів присутнім, чи має житло, авто та земельні ділянки.


Олександр Сліпчук повідомив, що має у власності 2 квартири, автомобіль Subaru та дві дачні ділянки по 6 соток біля Ковеля.

Інший заступник прокурора області – Олег Корецький – каже, що власного житла не має.
Разом з дружиною вони володіють трьома земельними ділянками, придбаними з 2005 по 2013 роки. На одній з них зведена «коробка» майбутнього будинку. Нині родина прокурора, стверджує він, мешкає в квартирі батьків дружини. Автомобілем Корецькі не володіють.

Вони розповіли й про те, які напрямки в прокуратурі області вони куруватимуть.

Зокрема, Олександр Сліпчук, згідно з розподілом функціональних обов’язків, займатиметься слідством в органах прокуратури та наглядом за дотриманням законів в місцях позбавленням волі. Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що минулої ночі один з працівників Маневицької колонії намагався пронести на територію виправного закладу наркотичні речовини.

Олег Корецький займатиметься представництвом інтересів держави та громадян в суді, тобто позовна діяльність. Також, поки заступник прокурора області Вадим Веніславський перебуває у відрядженні в Генпрокуратурі, Олег Корецький виконуватиме його обов’язки, які полягають у нагляді за додержанням законів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПРОКУРОРІВ, ЯКІ ГОТУВАЛИ «ПОЛІТИЧНІ» ПОЗОВИ НА РІШЕННЯ ВОЛИНСЬКИХ РАД ПІДВИЩИЛИ

Новопризначені заступники прокурора області пояснили, що наразі входять у курс справ і займаються організаційними моментами, вивчають справи, які перебувають у роботі.

Довідково:

Олександр Сліпчук служив у Збройних силах України. Після закінчення Української юридичної академії в 1993 році розпочав кар’єру в органах прокуратури. Працював у прокуратурі Ковеля, Ковельській міжрайонній прокуратурі, слідчим у особливих справах слідчого відділу прокуратури Волинської області, начальником слідчого відділу прокуратури Волинської області, прокурором Нововолинська, прокурором Турійського району.

Олег Корецький - радник юстиції. В органах прокуратури працює з 2002 року, після закінчення Львівського національного університету. Працював старшим слідчим Володимир-Волинської міжрайонної прокуратури, помічником Ковельського міжрайонного прокурора, заступником прокурора міста Луцька помічником прокурора Локачинського та Ківерцівського районів. З 2010 по 2012 рік працював у Генеральній прокуратурі України. З 2012 року і до призначення на посаду заступника прокурора Волинської області був на посаді Любомльського міжрайонного прокурора.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Ха Показати IP 6 Травня 2014 15:30
Бідний.... Бідний Корецький! Сміх і годі!
ага до Ха Показати IP 6 Травня 2014 16:21
це той у кого жінка суддя в Ківерцях ???
Колега Показати IP 6 Травня 2014 15:35
Що за постановка питання? Чому ми маємо соромитися їздити на нормальних автомобілях чи жити в достойних умовах,а?
хе до Колега Показати IP 6 Травня 2014 15:43
Повинні їздити на велосипедах. Як у Європі. Ви подивіться, як "просто" виглядають європейські жінки-політики, а наші красуні-неписані? Ніби з подіуму посходили )))
777 до хе Показати IP 6 Травня 2014 15:44
як не з граблями, то з косою))))
Колега до хе Показати IP 6 Травня 2014 16:14
А давайте нам і зарплату не платити.... Тупізм!
хе до Колега Показати IP 6 Травня 2014 16:26
ой... вже й жартів не розумієте. Але те, що відмінність є, то це факт
НЕЛУЧАНИН до Колега Показати IP 6 Травня 2014 19:13
а яка ж це у прокурора зарплата, що дозволяє купити Subaru , придбати земельні ділянки і розпочати будівництво ?
Українець до Колега Показати IP 6 Травня 2014 16:43
А тому що ви не зможете задекларувати за що придбали цей автомобіль і збудували такий будиночок, а все через те що 90 відсотків ваших статків хабарі.Ок прокурорські.?
Роман до Колега Показати IP 7 Травня 2014 06:45
ЗП хай буде 10000, запитання звідки панове у Вас нормальні автомобілі і достойні умови, чому Ви ніколи не ставите питання підвищення рівня зарплат? Я розумію, Ви їх самі готові платити.
голос народу Показати IP 6 Травня 2014 15:40
Махніцький, проснись! Подивися, що робиться на Волині, хто прийшов і за яке "бабло".. З тобою хоч діляться тим баблом?! З такими кадрами ковельськими буде прокуратура обласна другою ОДА клімчуковою. Прикро!!!!!
НЕЛУЧАНИН до голос народу Показати IP 6 Травня 2014 19:14
а чого б іще веніславський поїхав у генпрокуратуру ? просто так посади не давали і не дають
ігор Показати IP 6 Травня 2014 15:45
і хто їм вірить. розказувати можна багато непрофесіонали беруть на роботу ще тупіших. скільки в області кваліфікованих працівників так ні треба брати своїх і розказувати як бідують без квартири і без авто. а що буде за 2 роки? скажуть дружина заробила. ой як це все надоїло вже ЩО ЗА КРАЇНА
Наталя до ігор Показати IP 6 Травня 2014 15:49
Так, Ігоре, справді, потрібно змінювати взагалі систему, тому що ця перестановка доданків нічого не змінює.
Анонім Показати IP 6 Травня 2014 15:46
коцура розчарував любомльчан призначивши корецького - хапугу-кришувальника, а до того ще й брехуна, тому що має він 2 будинки і лексус. Я розумію, що там більшість таких, але ж можна було постаратися і вибрати більш-менш достойного.
До данильчука Показати IP 6 Травня 2014 16:11
Де славетний правий сектор? де громадське обговорення на Віче?. Данильчук агов! де ти! Тепер прийшли до влади "чесні", бідні, ні житла ні, машини, які відповідають всім критеріям Коцури і не працювали із попередньою злочинною владою. Кому ви очі замилюєте - позорище!.
данильчук Показати IP 6 Травня 2014 18:13
де де в карагандє бабки рахую ті що запосади відслинили
Штефан, Луцьк Показати IP 6 Травня 2014 19:35
Товаришу О.Сліпчук! А де ви поділи трьохкімнатну квартиру, яку отримали від Нововолинської громади в обмін на "кришування" злочинів міського голови В.Сапожнікова?
мер Показати IP 7 Травня 2014 10:01
А що хіба крім з.п. не можна заробити грошей... Якщо один зсім*ї держлужбовець,то інший що не може займатися комерційною діяльністю? Чому ми люди так злимось на інших, якщо в нього щось краще.?Ви все прохабарі ,корупцію, А чому молодь не хоче працювати на зарплату? Всі хочуть бути "начальниками",а на картоплю хоть раз в житті їздили? Люди будьте добрішими один до одного і все буде набагато простішим.
Лучанин Показати IP 7 Травня 2014 10:15
Ото той Коцура нормально влаштувався, має пенсію 17000 грн., зарплату 12000 грн., зара ще й хабарикі підуть з Ягодина ( бо в Любомль свою людину призначає), так можна жити, а ми то думали ідеали Майдану, да....
петро до Лучанин Показати IP 14 Серпня 2014 00:13
Коцура на пенсії!Генпрокурор змінився! А Корецький та Філімонюк по Любомлю і далі тримають все під контролем-жодна можливість зрубати бабок не проходить мимо.Для вирішення питання мінімум 1 тис.дол.Коли вже їх кишнуть з тих посад, бідолах сірих.Чого тільки в прокуратурі Любомля одні синки, папіки яким туди купили посади!Кожен з них вже себе проявив , подивіться на машини і хати,У нас немає газу, а чим вони гріють свої замки-дровами даремними, які їм лісгосп поставляє взамін на вибіркову сліпоту!Ганьба, не вірю!
Семен Показати IP 7 Травня 2014 11:15
Свято наближається
справедливий Показати IP 8 Травня 2014 18:21
Де правий сектор, самооборона Волині? За що хлопці загинули на майдані? Сором цим представникам майдану. Мабудь здають ідеї своїх загиблих побратимів на майдані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus