USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Декану луцького вишу збирають кошти на лікування

4 Грудня 2018 21:13
Декан хімічного факультету СНУ імені Лесі Українки Олег Парасюк потрапив до реанімації.

Наразі він перебуває у тяжкому стані. Про це у Facebook повідомила Ольга Величко.

"Терміново просимо про допомогу! Дорогі друзі, студенти, випускники хімічного факультету та небайдужі люди! Декан хімічного факультету, люблячий чоловік та батько трьох діток, науковець, завжди розуміючий викладач та просто хороша людина, Олег Васильович Парасюк потрапив до реанімаційного відділення Луцької міської лікарні та знаходиться у тяжкому стані. При можливості, кошти можна перерахувати на картку дружини, Яни Миколаївни Парасюк: 4149 4378 6097 8251", - йдеться у повідомленні.

Усіх небайдужих просять допомогти фінансово, а також морально.

"Також, щиро просимо помолитися за здоров`я нашого декана. Нехай Бог допоможе Олегу Васильовичу якнайшвидше одужати", - повідомила Ольга.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вася Показати IP 4 Грудня 2018 23:29
Боже допоможи одужати йомУ. А що з ним що сталось?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus