USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Як у Луцьку відзначатимуть День пам'яті та примирення і День перемоги над нацизмом

7 Травня 2021 22:41
Луцький міський голова Ігор Поліщук підписав розпорядження, яким передбачено заходи з нагоди Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, йдеться на сайті міськради.

8 травня о 10 годині – панахида за загиблими та покладання квітів до пам’ятного знаку «Поранений солдат» на меморіальному комплексі «Вічна Слава».

9 травня о 9.00 відбудеться вшанування пам’яті жертв Другої світової війни біля центрального монументу на меморіальному комплексі «Вічна Слава» та покладання квітів до пам’ятних знаків.

Згідно з розпорядженням, ветерани Другої світової війни отримають щорічну разову грошову допомогу.

У бібліотечних закладах міста відбудуться виставки літератури, тематичні інформаційно-просвітницькі та культурно-мистецькі заходи, присвячені Дню пам’яті та примирення та Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У загальноосвітніх навчальних закладах міста проведуть тематичні заходи, пов’язані з історичними подіями Другої світової війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 8 Травня 2021 10:33
Раніше на День Перемоги приходило дуже багато людей на театральну площу . Колоною з оркестрами яку очолювали військові йшли на Меморіал Слави. Де відбувався мітинг. Виступали керівники області , міста , ветерани ВВВ війни. Все було урочисто , гарно. Потім біля обеліска відбувалися панахиди за загиблими. Чому і зараз не можна організувати такий порядок святкування
Голос Народу до Лучанин Показати IP 9 Травня 2021 21:11
а хто й кого тут побєділь? коли "побєждьонниє" в сотню раз заможніше живуть від "побєдітєлєй"!
Анонім Показати IP 8 Травня 2021 11:25
українські політики для свого електорату максимально бридко трактують історію деякі нав'язують факт того, що в 39-м, на старті війни, негідник Сталін окупував Україну адекватні ж скажуть - повернув її втрачену частину деякі впевнено кричать про героїв, які нібито воювали за незалежну Україну і з нацистами і з комуністами але при цьому соромно промовчать, що «борці» усміхнено присягали тільки нацистам наші манкурти продовжують боротися з минулим, і їх можна навіть зрозуміти, вони зовсім не здатні побудувати в цій країні майбутнього ось уже тридцять років - ні прогнозованого майбутнього, ні навіть собачої будки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus