USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

День козацтва в Луцьку святкуватимуть у неділю

8 Жовтня 2008 15:19
Міська влада Луцька вирішила провести основні заходи з нагоди чергової річниці Української повстанської армії та Дня українського козацтва недільного 12 жовтня. Про це інформуєть «Волинські Новини».
 
Урочистості розпочнуться о 9.45 біля пам’ятника Президенту Грушевському зі святкової ходи. За повідомленням департаменту інформаційної політики, у ній візьмуть участь ветерани Братства вояків УПА, представники Українського козацтва, військового ліцею, політичних партій, громадських та молодіжних організацій, усі бажаючі. Святкова хода пройде за маршрутом: проспект Перемоги – вулиця Шопена – проспект Волі – облмуздрамтеатр, де об 11.00 розпочнеться обласний дитячо-юнацький фестиваль мистецтв «Сурми звитяги-2008».
 
Обідньої пори святкування продовжаться також при вході в центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки. Лучан та гостей міста очікуватимуть козацькі розваги, смачний куліш, салют із козацьких гармат. Свої вміння демонструватимуть вихованці «Школи козацького гарту», майстри танцю бойового гопака тощо. Дійство супроводжуватиме святкова концертна програма.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus