USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутат Луцької міськради запевняє, що не погрожував журналісту

20 Травня 2015 12:54
Інцидент за участю депутата міськради Євгенія Ткачука розглянули під час засідання комісії міської ради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту 20 травня.

Як зазначив член комісії, голова депутатської групи «Новий Луцьк» Андрій Осіпов, питання вирішили розглянути, поки воно не перейшло у стадію погроз чи фізичних протистоянь. Він зауважив, що прикро, що депутат настільки ображається, коли йому нагадують про членство в партії «Сильна Україна» та те, що вона була одним із помічників Партії регіонів, а очільник «Сильної України» був посадовцем в Уряді Азарова.

Євгеній Ткачук розповів, що насправді зустрів журналіста Петра Герасименка на сходовій клітці у міській раді, йдучи на засідання постійної комісії. Депутат запропонував журналісту поспілкуватися, адже раніше, мовляв, під час телеефіру журналіст озвучив його прізвище та казав, що депутат приховує своє членство у «Сильній Україні».
Депутат наголосив, що свідомо вступив до партії, адже тоді лідер партії Сергій Тігіпко отримав третій результат на президентських виборах. Коли діяльність фракції була припинена, Євгеній Ткачук вийшов із партії у березні 2012 року, адже не бажав вступати до лав Партії регіонів. Депутат переконував, що відкритий для журналістів та не збирався погрожувати представнику преси.

Своєю чергою, Андрій Осіпов припустив, що автор фрази «хавало закрий» у сесійній залі міськради міг озвучити щось подібне до погрози журналісту.

Євгеній Ткачук переконував, що сказав журналісту про те, що неетично озвучувати його прізвище в телеефірі без присутності депутата. Євгеній Ткачук наголосив, що покинув одіозну партію в розквіт співпраці Тігіпка та ПР.

Журналіст Петро Герасименко розповів, що справа не в тому, що хтось перебував у «Сильній Україні», а в тому, що депутат запитав його «що Ви собі дозволяєте говорити на мене, що я перебував у Партії регіонів?».

Відтак, депутат ставив під сумнів право журналіста та громадянина висловлювати свою думку під час телеефіру.

Журналіст зазначив, що тема передачі стосувалася політичних партій та проектів. Тоді він згадав про Блок Петра Порошенка як політичний проект, тому що Євгеній Ткачук раніше очолював фракцію «Сильної України» в міськраді.

Журналіст нагадав, що партія тоді була союзником регіоналів. Петра Герасименка здивувала позиція депутата, адже під час телеефіру говорили і про інших політиків і це не означає, що всі вони мали бути присутні.

Питання у підсумку визнали вичерпаним, але Петро Герасименко попросив депутата спочатку уважно ознайомлюватися із телеефіром, де про нього згадували, а не грати на емоціях, особисто не переглянувши телепрограму. Він наголосив, що насправді ніколи не називав регіоналом Євгенія Ткачука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Андрюха Показати IP 20 Травня 2015 13:01
Політична діяльність Ткачука, як й всіх депутатів, є публічною. То слідуючи із слів депутата ( логіка в яких відсутня), без присутності політика не можна обговорювати його діяльність. Брєд скажу я Вам. та ні особливість мислення новоспеченого лідера Луцької міської організації СОЛІДАРНІСТЬ.
не пацик Показати IP 20 Травня 2015 13:37
самий вигідний бізнес в Украіні зараз це попасти в владу :- а дальше красти- красти- красти :- на свята одівати вишиту сорочку-першим бути біля вівтаряв церкві і знову красти і при кожному випадку говорити Слава Украіні : всі вони зараз при владі як крали так і крадуть :- спочатку були комуністами- потім нашими украінцями- рігами- бютовцями- свободівцями-ударівцями- нашими-ненашими-проти всіх але ми іх всіх знаемо вони наші щирі патріоти і КЕРУЮТЬ- КЕРУЮТЬ : всюди де можна вкрасти
хах Показати IP 20 Травня 2015 14:58
коментар було видалено
Патріот Показати IP 20 Травня 2015 14:59
Хай Петя ,якщо незалежний журналіст покине свободу тоді розказує що не залежний. А так хай правду скаже чиї вказівки виконує. Приклад Мустафа Наєм пішов у політику не займається журналістикою це чесно. А отримувати зарплату у Вітіва і не залежний це просто смішно!
Святий Показати IP 20 Травня 2015 15:06
Ви, шо журналісти взагалі обнагліли, як ви можете щось говорити про депутата ткачука без його присутності. Будь яка розмова про НЬОГО лише у його присутності та з похиленою головою та потупленими очима. Ось так, а то розійшлись...
Дідо Показати IP 20 Травня 2015 16:29
Правильно!
Народний Фронт до Дідо Показати IP 20 Травня 2015 16:54
Дідо, ну ти й регіональне мурло.
77... Показати IP 20 Травня 2015 16:31
Скоро погонять за таке злиденне життя ,яке організувала нова влада на чолі з Порохом за Яником і тоді Ткачук знову буде оправдовуватись........крутив хлопець гайки ,треба було і далі крутити,Ні влади захотів,а там треба кумекати і відповідати за своі слова.
Журналісти Показати IP 20 Травня 2015 16:32
Євнген ми прекрасно знаєм що за фрукт петро ,чекайте зараз їхня зграя активізується .
77мому Показати IP 20 Травня 2015 16:35
Приходь ти у владу спробуй попрацювати для громади ,а не за компютером умнічати.
сват Показати IP 20 Травня 2015 16:43
Ткачук із робочих. про нього не можна погане чи нічого. він же пам ятник (ні розводний ключ).
Інна Показати IP 20 Травня 2015 22:21
Цей лисий постійно в нічних клубах до мене пристає і пропонує гроші за секс,а сам одружений!
Українка Показати IP 21 Травня 2015 01:16
Спілкувалась з Євгеном Ткачуком на земельній комісії. Людина бреше в очі і говорить, певно, сама не знає що.Сама ж плутається в своїй брехні ). Всяка надія пропаде на світле майбутнє України після спілкування з такими депутатами, особливо правлячої партії. Шапку змінив і знов бій. Справи "рішати".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus