USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутат пропонує «Богдану» подарувати тролейбуси Луцьку, аби перевірити якість

28 Березня 2018 11:47
Депутат Луцької міської ради Борис Смаль закликав керівництво заводу «Богдан» подарувати 3-4 тролейбуси Луцьку, аби місто мало змогу перевірити їхню якість.

Про це йшлося 28 березня під час засідання 39-ї сесії Луцької міської ради.

«За автозаводом «Богдан» стоять колишні керівник області. Щодо якості продукції, то я звертаюся до "патріотів", щоб вони передали своїм власникам, аби вони подарували Луцьку 3-4 тролейбуси. Якщо не хочете подарувати, то продайте ці тролейбуси за такою ж ціною, як зі Швейцарії, аби ми змогли переконатися у їхній якості», - зазначив Борис Смаль.
Депутат Євгеній Ткачук, який має бізнес, пов’язаний з ремонтом авто, пригадує, що свого часу навіть нові тролейбуси від «Богдану» мали суттєві технічні проблеми, які не можна було вирішити.
Так, навіть новенький «Богдан» Е231 довгі роки простоював в парку Луцького підприємства електротранспорту через поломку карданного валу і моста.
Нагадаємо, працівники «АСЗ №1» АТ «АК «Богдан Моторс» мітингують перед Луцькою міською радою, вимагаючи купувати тролейбуси, деталі до яких виготовлять на російському заводі, що спеціалізується на виготовленні військової техніки для країни-агресора.

Проте, як повідомив радник міського голови Ігор Поліщук, у нього є знайомі серед працівників автозаводу і вони розповідали, що не хочуть іти на протест, але змушує керівництво, щоб захистити свій бізнес та утриматися на плаву. Ігор Поліщук каже, що швейцарські тролейбуси вартують орієнтовно 900 тисяч гривень за одиницю. А ціна 10 якісних європейських тролейбусів із кондиціонерами, алюмінієвим корпусом, доступністю для людей з інвалідністю - приблизно така ж, як одного від «Богдан Моторс».

Планується, що тролейбуси з Швейцарії прослужать Луцьку більше 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лучанин Показати IP 28 Березня 2018 12:38
А я пропоную нехай депутати які є забудовниками , власниками магазинів надали квартири і свою продукцію безкоштовно хотя би 10 процентам мешканців Луцька які є учасниками АТО малозабезпеченим, хто мене підтримує ставте плюси , побачимо істине лице даних депутутів
Дід Показати IP 28 Березня 2018 13:16
Брешуть та дурять , дурять і брешуть- -то наша влада......
Лучанин Показати IP 28 Березня 2018 13:52
А у якості швейцарських тролейбусів шановний депутат переконаний?
К.лучанин Показати IP 28 Березня 2018 15:32
Пане Б.Смаль! Та вони богданівці , скоріше подавляться аніж подарують Луцьку тролейбуси або продадуть по ціні швейцарських! А знаю про один випадок коли Луцьку був подарований довгомірний тролейбус Т-231, на ньому ще був напис " ЛуАз для ЛУЧАН" Це було ,здається при ШИБІ Б.П. коли був підписаний договір про ЛІЗИНГ богданівських маршруток для Луцька ,що був ВЕЛИКИМ ТЯГАРЕМ для бюджету. Це знає весь ЛУЦЬК. Потім тривала судова тяганина. Зрозуміло, що цей тролейбус був такою собі заманухою.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus