USD 40.55 40.87
  • USD 40.55 40.87
  • EUR 40.75 41.00
  • PLN 10.12 10.26

Депутат Волиньради просить центральну владу взяти на контроль справу вбивства за українську мову

17 Грудня 2019 10:41
Забезпечити найшвидше розслідування злочину та захист свідків у справі вбивства Артема Мірошниченка просить депутат Олександр Пирожик.

Про це йшлося під час пленарного засідання 27 сесії Волинської облради 17 грудня.

У своєму виступі депутат Олександр Пирожик зауважив, що нещодавно у Бахмуті вбили за українську мову Артема Мірошниченка. Справу намагалися зам’яти та трактувати як хуліганство.

Депутат наголосив, що від влади вимагають неупередженого та об’єктивного розслідування справи, аби її знов не потрактували як злісне хуліганство, а злочинець, якого суд відпустив, не втік на окуповані території Донбасу.

Від центральних органів влади вимагають взяти справу на особистий контроль та кваліфікувати вбивство як злочин на грунті мовної та національної ворожнечі, забезпечити найшвидше розслідування злочину та захист свідків у справі, закрити пропускні пункти на московсько-українському кордоні, щоб підозрюваний не втік. Депутат вважає, що правосуддя стало не на бік волонтерів та потерпілих, а справа Шеремета показує, що влада здійснює масову кампанію проти ветеранів та добровольців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Грудня 2019 11:45
Не розпалюйте ворожнечу, де докази що його вбили через мову?
Лучанин до Анонім Показати IP 17 Грудня 2019 12:18
Абсолютно вірно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus