USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Депутат, з яким виклали анонімне відео: я затримував п'яного водія

30 Вересня 2013 13:50
Після того, як у ЗМІ з’явилася новина про те, що депутата Нововолинської міської ради Леоніда Климовича підозрюють у побитті людини, нардеп опублікував своє спростування на «Нововолинському інформаційному порталі».

На сайті «ПроНовік», який розмістив скандальне відео, Леоніда Климович щось коментувати відмовився. «Не довіряю йому, бо вважаю упередженим» – пояснив депутат.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКОГО ДЕПУТАТА ПІДОЗРЮЮТЬ У ПОБИТТІ ЛЮДИНИ. АНОНІМНЕ ВІДЕО
«Мій батько святкував семидесятилітній ювілей, до мене приїхали двоюрідні брати з Білорусії. Посиділи вдома, я їх завів у «Донбас». Залітає Драник туди, п’яний. Він часто п’яний їздить за кермом, я його знаю. Згодом побачив, як він «мертвий» знову сідає за кермо. Там міліціонери стояли збоку, я до них: «Давайте його затримаємо, я зараз його витягну з машини, заберем ключі…» Вони відмовились. Тоді я підходжу до нього, кажу: «Куди ти в такому стані збираєшся їхати? Нехай з тобою поїде якийсь друг». Почав відбирати в нього ключі… Він мене – по руках, я – його… Я знаю, що Драник звертався до спеціалістів, аби ті вирізали з відео «незручні» кадри. З повної версії вирізали ті моменти, де Драник, під’їжджаючи до нічного клубу, ледь не позбивав людей, заїхав у стіну клубу; виходив з авто, ледве тримаючись на ногах, а згодом і сперечався з працівниками патрульно-постової служби. Якби ситуація повторилася, вчинив би так само.
Варто зазначити, що пан Драник скаржився до міськвідділу міліції, а також до прокуратури області, проте до судмедексперта для фіксації нанесення йому тілесних ушкоджень не звертався. Міліція й обласна прокуратура в діях Л. Климовича складу злочину не знайшли.
Як повідомило нам джерело в міськвідділі внутрішніх справ, В. Драник декілька років тому збив на смерть людину і втік з місця пригоди. Окрім того, його двічі було виявлено за кермом у стані алкогольного сп’яніння. За всіма фактами вчинення злочинів складено відповідні протоколи. Працівникам міліції, які відмовилися затримувати п’яного В. Драника біля «Донбасу», винесли догану. Леонід Климович є членом громадського формування «Варта порядку».
Цікаво, що резонансне відео з’явилося більш ніж через місяць після події, якраз напередодні сесії міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
нововолинськ Показати IP 30 Вересня 2013 18:58
Ось вона правдонька і вилізла,відразу було схоже на заказну статейку.
Злий Показати IP 30 Вересня 2013 19:18
Якщо це Володя драник,то я б цій ***ді ще не так по голові надавав,брехливому ***аку.Я за нього багато проблем мав,так що мало дали.Таким треба чердак зносити повністю! Підтримую депутата!(і це не заказуха)
не депутат Показати IP 30 Вересня 2013 19:26
Ну відео не зовсім анонімне, розмістила його лвівська жінка. За дивним збігом обставин, якраз нарередодні сесії міськради , слухалося питання щодо продажу приміщення ,яким колись володіла ЛЖ і кому вгадайте його продали.... Клімовичу!Але це збіг напевно....
теж Нововолинськ Показати IP 1 Жовтня 2013 23:14
О третій годині ночі депутат Климович по-скромному чаював у найкрутішому нічному клубі. Перед тим він вдосталь почаював на сімейному святі. Тверезий, як чіп, він вирішив узяти на себе функції міліціонерів (які стояли поряд!), прокурора, судді і ката... звиняйте, карально-репресивного органу. Так відгамселив виборця, що розбив ногою автомобільне дзеркало. Так увійшов у раж, що друзі ледь відтягли депутата від того молодика. Тоді поїхав додому (мабуть, сам вів машину....), проспався після виснажливого чаювання, вигадав гарну казочку й розповів її вам. Льоня, ти дірочку на лацкані для ордена вже пробив? Лозинському бютівці теж спочатку хотіли орден дати... Херой ти наш. За дивним збігом, особливо наближений до мера. Тіньовий керівник мерської виборчої кампанії. За ще дивнішим збігом, отримав надурняк або за смішну ціну силу-силенну комунального майна. І все це - за 6 років свого депутатства. Льоня, тобі виборці бюст біля нічного клубу "Донбас" хочуть поставити. І табличку вчепити: "ДЕПУТАТСЬКА ДЕРЖИМОРДА".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus