USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутатам не показали необхідні фінансові документи ЛПЕ

16 Березня 2016 22:00
Докладно ознайомитися з бюджетом підприємства та заробітною платою його працівників, а також актом перевірки Луцького підприємства електротранспорту Держфінінспекцією депутати міськради зможуть лише під час наступного виїзного засідання.

Про це йшлося під час засідання тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності КП «Луцьке підприємство електротранспорту» 16 березня.

Голова комісії Ігор Поліщук просив надати інформацію про обсяги заробітної плати адміністрації підприємства і робітників ЛПЕ у відсотковому співвідношенні.

Зі слів виконувача обов’язків директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Ігоря Грицюка, наразі відбувається обговорення колективного договору і перехід на галузеву угоду, поки що не затверджені додатки до колективного договору по оплаті праці. Не усі положення щодо оплати праці встигли розробити, тож документи можна буде побачити з наступного понеділка.
Своєю чергою, головний бухгалтер підприємства Лариса Каткова повідомила, що з 433 працівників підприємства 88% становлять робітники і 12% (82 особи) – адміністрація. Якщо збільшуватиметься кількість водіїв, адміністрація становитиме приблизно 10% від загальної кількості працівників ЛПЕ.

Член комісії Тарас Шляхтич зауважив, що ця інформація не дає уявлення про співвідношення заробітної плати адміністрації та робітників.

Як розповіла головний бухгалтер ЛПЕ, приблизно 9,6% становить фонд оплати праці адміністрації підприємства. Детальну інформацію керівник підприємства пообіцяв надати під час виїзного засідання комісії 21 березня.

До слова, під час засідання членам комісії не надали детальної інформації про бюджет підприємства за 2015 та 2014 роки. Натомість, надали звіт про виконання фінансового плану підприємства, який містив недостатньо інформації для депутатів (щодо витрат на ремонт тролейбусів, закупівлю запчастин, утримання майна тощо)

Окрім цього, керівництво ЛПЕ не продемонструвало депутатам акту про останню перевірку ЛПЕ Держфінінспекцією. Натомість надали лист Держфінінспекції про усунення порушень, виявлених ревізією.

Таким чином, для того, щоб розглянути інформацію про бюджет підприємства, актом Держфінінспекції та решту документів, депутати зберуться на виїзне засідання комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Окс Показати IP 16 Березня 2016 22:45
А ви доберіться до інформації щодо їхніх зарплат (директора, бухгалтера, юриста, начальника відділу кадрів). Це така конфіденційність, що навіть члени профкому ЛПЕ не мають права знати. В директора зарплата більша як у Президента України. Старий юрист (колишній працівник зони) настільки вгризся в своє крісло, що всім вказує що ЛПЕ - це режимний об'єкт. Він заправляє охороною, отримує за це гроші, пристроїв свого синочка начальником над маршрутками (без будь-якого конкурсу). Окрема мова за відділ кадрів, який складається з двох чоловік: начальник і спеціаліст. Що дивно, що зарплата юриста і начальника відділу кадрів з 01.03 2016 р. однакові: приблизно 9200 грн.
хздь до Окс Показати IP 16 Березня 2016 23:36
підтримую на 100%! якщо даже взяти розклад руху, то на ньогоьніхто не звертає увагу.... Для особистої цікавості перевірив: на всіх майже дублюючих маршрутах розрив між тролейбусами 15-20 хв. потім їдуть всі разом.(а це все робиться щоб люди пересідали на маршрутки). Для прикладу зупинка 2-га лікарня, перед мною проїхала 15-ка, не встиг, стою 18 хв. жду, їде 9-ка, за нею 15-ка, і завершує 2-ка. всі три тролейбуси зупинились на зупинці за 1-ну хвилину. Звісно 15-ка забита, а 2-ка пуста. Деж ви тоді гроші заробите? з пільговиків треба дерти, ненажери...
Інкогніто до хздь Показати IP 17 Березня 2016 09:16
Той хто підтримує 100% Окс, незнає що Окс це водій тролейбуса,який не дотримується графіків руху,яка постійно перебуває на лікарняному,і звідки інформація про оклади?Досить поливати брудом підприємство,непрацюючи на ньому і незнаючи всієї ситуації!
Да ну до Інкогніто Показати IP 17 Березня 2016 12:20
Ви самі собі протиречите! То говорите що це водій, та й звідки ви це взнали, та ще й знаєте що не дотримується графіків руху, бо про це точно ніхто не може знати, поки не буде встановлено GPS-моніторинг, то говорите що Окс не працює на підприємстві. Ви мабуть і є той главбух? Рано чи пізно всерівно все вилізе на зовні. Тікайте!
Хочу до Окс Показати IP 17 Березня 2016 13:48
і собі хочу бути у вас юристом чи кадровиком чи якимось керівником щоб отримувати 9200 зарпати))))А якщо серйозно всіх звільнити провести аудит і за його результатами відповідальних посадити і так само Луцьктепло Водоканал та інших зажравшихся
Адекват Показати IP 16 Березня 2016 23:28
У Романюка болото, хаос і розбазарювання на кожному підприємстві. ЛПЕ, Луцьктепло, Луцькводоканал і т.д. Пора би вже задуматись депутатам над тим, щоб висловити Миколі Ярославовичу недовіру і відправити на пенсію.
Анонім до Адекват Показати IP 17 Березня 2016 20:18
За рахунок працівників КОМУНАЛЬНИХ підприємств утримується ВСЯ міськ рада ,та шість заступників Голови, ВЕЛИКА КІЛЬКІСТЬ НАЧ.ВІДДІЛІВ з чисельними заступниками.У всіх чималі оклади,премії,відпускні,оздоровчі і т.п.Спробуйте взнати скільки грошей вони отримують щомісяця....НІЗАЩО і НІКОЛИ
До Окса Показати IP 16 Березня 2016 23:31
ніфіга собі зарплата?!
інкогніто 2 Показати IP 17 Березня 2016 10:01
Доброго дня всім!!! Така цікава інформація ходить по Луцьку про оклади ІТР на ЛПЕ !!!!!!???? Одне дивує , ну звідки водії беруть і знають інформацію про зарплату?????? І як всі вміють гарно рахувати оклади!!!! В нашій Україні така ситуація , що страйкувало не лише ДЕПО у Луцьку , але тільки у нашому місті полили брудом ІТР так ніби то не люди а якісь виродки , вибачте за вислів , що стали поперек горла водіям і кондукторам. Не поїде тролейбус без колеса яке йому прикрутить слюсар, не приступить до роботи без шляхового листа , який видасть диспетчер, і не піде до роботи без заробітної плати , який нарахує бухгалтер. Я це веду до того , що пора вже зрозуміти що підприємство це одне ціле і всі між собою пов'язані, і досить виносити сміття з хати !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Да ну 2 до інкогніто 2 Показати IP 17 Березня 2016 12:25
А ви, коли поїли, приберіть зі столу і посуд помийте. А коли до туалету йдете, то двері зачиніть, щоб не смер*іло, принаймні. А то підете в кімнату та ще комусь на коліна на*адите. От через це й доводиться іншим сміття виносити.
Анонім до Да ну 2 Показати IP 17 Березня 2016 13:48
Перш ніж виносити чуже сміття поприбирайте в своєму туалеті , щоб не смерділо принаймі. А то чуже за лісом видно а свого під носом ніхто не бачить. А взагалі кожен судить в міру свого розумового розвитку.........................
до Окс 2 Показати IP 17 Березня 2016 10:12
Старий юрист то і справді колишній працівник зони , але напевно то він все таки на своєму місці , бо серед водіїв на підприємстві так багато колишніх в'язнів .
Анонім до до Окс 2 Показати IP 17 Березня 2016 15:23
Хто нас возить????Страшно сідати в тролейбус!!!
Анонім до Анонім Показати IP 17 Березня 2016 15:33
Пригадую історію коли кондуктор обізвав пасажира,десь рік тому теж в інтернені писало!!!
інкогніто 2 Показати IP 17 Березня 2016 13:57
Ще б так гарно працювали як ото коментарії пишуть , бо як не загуляв ,то запив ,то на лікарняний пішов ,а працювати то і на тих тролейбусах що є- нікому . І за кермом треба не по телефону говорити і кіно знімати , а потім у фейсбук викладати, а думати що ти людей везеш!!!!!!!!!!
ааа Показати IP 17 Березня 2016 15:12
у старого п*рд*на така зарплата? він юрист? завтра спитаю.
незацікавлений до ок до ааа Показати IP 17 Березня 2016 20:10
Ваш коментарій говорить про Ваш інтелектуальний рівень і вихованість. Порядна людина ніколи не заглядає в чужий гаманець і не рахує чужі гроші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus