USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Що рекомендувала комісія з перевірки ЛПЕ

31 Березня 2016 13:55
Електронний квиток, реструктуризація боргу та залучення додаткових доходів: звіт тимчасової контрольної комісії міської ради з вивчення проблем діяльності КП «Луцьке підприємство електротранспорту» презентували у Луцькій міськраді.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня.

Як повідомив голова тимчасової контрольної комісії Ігор Поліщук, впродовж 3 місяців комісія провела 6 засідань, 2 з яких відбулися на території підприємства. Члени комісії вирішили рекомендувати Управлінню транспорту та зв’язку Луцької міської ради спільно з Департаментом соціальної політики Луцької міської ради та ЛПЕ провести необхідні розрахунки та дослідження щодо доцільності впровадження в Луцьку системи «Електронна картка лучанина», у відповідністю з якою право на безоплатний проїзд в електротранспорті матимуть лише пільговики, які проживають у Луцьку. У разі позитивного результату вказаних розрахунків та досліджень, просили розробити та подати на розгляд сесії Луцької міської ради проекти рішень, необхідні для впровадження системи «Електронна картка лучанина».

Також вирішили рекомендувати міському голові організувати тристоронню зустріч за участю Луцького міського голови, керівництва або уповноважених осіб ТОВ «Богдан-Лізинг» та керівництва КП «Луцьке підприємство електротранспорту» для узгодження питання щодо погашення заборгованості з ТОВ «Богдан-Лізинг» на умовах відкритого акредитиву.


Керівництву ЛПЕ рекомендували спільно з Луцькою міською радою звернутись до органів державної влади із заявами щодо реструктуризації заборгованості на загальну суму близько 11 мільйонів гривень. Управлінню транспорту та зв’язку Луцької міської ради рекомендують оптимізувати графіки руху маршрутних транспортних засобів міста та проводити моніторинг дотримання таких графіків з метою врівноваження середньої швидкості громадського транспорту у Луцьку. Керівництву КП «Луцьке підприємство електротранспорту» рекомендують розглянути можливість залучення додаткових доходів на підприємство за рахунок ресурсів підприємства. Так, пропонують здійснювати ремонтні роботи транспортних засобів інших осіб на підприємстві.

Також усі члени комісії, окрім голови, пропонували призначити на посаду керівника ЛПЕ Ігоря Грицюка. Ігор Поліщук зауважив, що не підтримав його кандидатуру, адже отримав звернення, яке підписали 197 працівників підприємства, на користь кандидатури Володимир Пуца.

Своєю чергою, міський голова Микола Романюк запевнив, що над обліком пасажирів та видачею карток пільговикам почнуть працювати вже у квітні.

Депутати міськради взяли до уваги звіт тимчасової контрольної комісії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хлоп Показати IP 31 Березня 2016 15:40
Откровіння Ігора Богослова... видатний момент в історії ЛПЕ... відкрив очі... свій "транспортний засіб" пообіцяв ремонтувати тільки на ЛПЕ!
Лучанин Показати IP 31 Березня 2016 15:40
Це не звіт, не рівень депутатів! Дитячий садочок - не більше!!!
12345 до Лучанин Показати IP 31 Березня 2016 17:19
Тут неповний звіт. Повний звіт складається з 21 пропозиції.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus