USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЛПЕ не хотіло надавати депутатам копії договорів оренди автобусних маршрутів

16 Березня 2016 14:30
Через умови конфіденційності деякі договори оренди маршрутів між Луцьким підприємством електротранспорту та приватними підприємцями керівництво ЛПЕ не хотіло демонструвати депутатам міськради.

Про це йшлося під час засідання тимчасової контрольної комісії з вивчення проблем діяльності КП «Луцьке підприємство електротранспорту» 16 березня.

Як повідомив виконувач обов’язків директора підприємства, ЛПЕ отримує кошти від підприємців, які сплачують за оренду маршрутів, що покриває витрати, які підприємство несе за їхнє обслуговування. Суми сплати різні, але на підприємстві хочуть невдовзі визначити сталу величину.

Голова комісії Ігор Поліщук просив виконувача обов’язків директора підприємства Ігоря Грицюка надати копії всіх договорів оренди маршрутів, щоб можна було з’ясувати, про які суми йдеться.

Зі слів головного бухгалтера підприємства Лариси Каткової, якщо договори мають умови конфіденційності, мабуть, їх не зможуть надати для ознайомлення депутатам. Член комісії Григорій Пустовіт зауважив, що, якщо комунальне підприємство говорить про конфіденційність, у депутатів одразу виникає питання про законність цих дій.


У підсумку, члени комісії вирішили провести виїзне засідання на підприємстві 21 березня. Під час засідання планують ознайомитися із вказаними документами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
123 Показати IP 16 Березня 2016 14:49
Раз не надають - значить є що приховувати.
Звільнити до 123 Показати IP 16 Березня 2016 15:20
того мудрого школяра керівника ЛЕП.,,Скіцльки можна секретності Луцьктепло,Леп та може ще міськрада прийматиме конфідеційні рішення!!??)))Наприклад про заборону надання коштів і 1 і 2 для закривання дирок в бюджетах)))ПРОПОНУЮ Прийняти рішення міськради про заборону керівникам підприємств цих та інших підписувати конфіденційні договора...
СМІШНО до 123 Показати IP 16 Березня 2016 15:22
начальник мовчить а бухгалтер командує недавати!!??)))Звільнит двох і призначте накінець чесно на конкурсі керівників комунальних підприємств..
ЦІКАВО до 123 Показати IP 16 Березня 2016 16:51
Так вони щей на інші витрати потратили більше грошей ніж на зарлату..куди депутатам некажуть..що не за новина....Їм запрлату вони конфіденційність їм премії-вони маршркти дарують їм підвищують тарифи вони гроші транжирять...ЗВІЛИТИ ЗВІЛНИТИ,,,,
Окс до 123 Показати IP 16 Березня 2016 18:54
А ви доберіться до інформації щодо їхніх зарплат (директора, бухгалтера, юриста, начальника відділу кадрів). Це така конфіденційність, що навіть члени профкому ЛПЕ не мають права знати. В директора зарплата більша як у Президента України. Старий юрист (колишній працівник зони) настільки вгризся в своє крісло, що всім вказує що ЛПЕ - це режимний об'єкт. Він заправляє охороною, отримує за це гроші, пристроїв свого синочка начальником над маршрутками (без будь-якого конкурсу). Окрема мова за відділ кадрів, який складається з двох чоловік: начальник і спеціаліст. Що дивно, що зарплата юриста і начальника відділу кадрів з 01.03 2016 р. однакові: приблизно 9200 грн.
Лучанин Показати IP 16 Березня 2016 15:03
повіддавали в оренду маршрути за копійки от тепер і трясуться !!!!
Tимоха Воропаєв Показати IP 16 Березня 2016 15:08
ЛПЕ не надає депутатам копіі дорговорів, У ДКП "Луцьктепло" є якийсь "таємний" укладений договір із підприємством «Захід ТЕГ», що пов’язане з групою «Континіум»... Що ж це за конфіденційність така в комунальних підприємствах Луцька??? Це ж не приватні організації!!! На лучанах наживаються пройдохи, а владна верхівка міста це покриває???
Тарас Чурило Показати IP 16 Березня 2016 15:45
Взагалі всі питання навколо ЛПЕ покриті мороком
Ірина Таран Показати IP 16 Березня 2016 15:46
Ненадали копії, бо відразу ж стануть явними прояви корупції
Працівник ЛЕП Показати IP 16 Березня 2016 18:45
Перевірте - все перевірте. .. а то не підприємство а якась кормушка...
Лучанин Показати IP 16 Березня 2016 21:42
А яка це може бути таємничість? Це комунальне пдіприємство - комунальна власність міста, тобто власність всіх мешканців міста. Воно має бути абсолютно відкритим і усі великі зміни, які впливають на мешканців міста, мають навіть обговорюватися з мешканцями міста, реально обговорюватися, а не показово. А тут депутатам, яки представляють населення міста не дають подивитися що робиться на цьому підприємстві. Це взагалі як розуміти? Тобто депутати це ніхто і ніщо? Так якого вони взгаглі в раді роблять, якщо не здатні в своїй хаті порядок навести і кожного по кутках розставити?
До всіх коментаторів Показати IP 17 Березня 2016 10:18
ЛПЕ в оренду маршрути не надає, оскільки в оренду можна надати тільки індивідуально означену річ. ЛПЕ орендує автобуси у підприємців і забезпечує ними перевезення пасажирів на маршрутах, які виграло на конкурсній основі та на підставі договорів перевезення з міськрадою. Перш ніж коментувати, вникн7іть в суть предмету.
До Оск Показати IP 17 Березня 2016 10:23
А яке відношення взагалі має заробітна плата працівників ї до теми статті. Окрім того, заробітна плата кожного громадянина є інформацією про особу і без згоди цієї особи на може бути оприлюднена (*Закон України "Про захист персональних даних")

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus