USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутатам міськради «вкоротять язика»

21 Березня 2013 10:06
Встановлений Регламентом Луцької міськради час доповіді депутатів на сесіях, можливо, буде скороченим.

Про це стало відомо під час комісії Луцької міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства 20 березня.

Так, депутат ради Андрій Осіпов запропонував проект рішення «Про внесення змін та доповнень до Регламенту Луцької міської ради VI скликання».

Осіпов зазначив, що проектом передбачається тривалість доповіді - 10 хвилин замість 20-ти, 5 хвилин для співдоповіді замість 10-ти та 3 хвилини для заключного слова замість п’яти.

За його словами, для депутата цього часу повинно бути цілком достатньо, аби представити проект та оптимізувати роботу міської ради.

«Бачите, як буває: 20 хвилин доповідає, ще хвилин 40 відповідає на запитання, а потім ще заключне слово. Я вважаю, що яким би загальмованим не був доповідач, якщо він за 10 хвилин не зможе викласти свою думку, то не вартий представляти проект рішення» − зауважив депутат.

Таким чином, проект Андрія Осіпова, який передбачає скорочення тривалості виступу, був прийнятий комісією та винесений на 39-ту сесію міськради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ІСТВ Показати IP 21 Березня 2013 11:52
Цю дурню ввів раніше сам Осіповввв!!!!
До слова до ІСТВ Показати IP 21 Березня 2013 17:48
Проект Осіпова на цій комісії не прийняли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus