USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутатам заважали дістатися на сесію Волиньради

23 Березня 2010 12:01
Продовження зірваної сесії Волиньради розпочалося із звіту виконання бюджету області за минулий рік.
На табло електронної системи «Рада» висвічується цифра у 42 депутати. Журналісти та присутні рахують депутатів «по головах», аби визначити їхню кількість. Під час заслуховування звіту у залі було 35 депутатів. На сесію не з’явилися представники фракції прихильників Володимира Литвина та більшість фракції «Наша Україна».
Голова Волиньради Анатолій Грицюк розповів, що деякі депутати ще доїжджають на сесію. Також Грицюк заявив про те, що деяким обранцям громади просто перешкоджали прибути на сесію.
Депутати передовсім вирішили розглянути депутатські запити. Обранець громади Олександр Свирида озвучив заяву фракції БЮТ у Волиньраді. Прихильники Юлії Тимошенко офіційно заявили про перехід в опозицію до діючої влади та Президента України Віктора Януковича.
Депутат Ігор Гузь звернувся до начальник обласного управління освіти Михайла Поповича та обласних міліцянтів. Він розповів, що в Луцьку розпочалися утиску студентів через кампанію «Табачник, іди геть!» Мовляв, до нього звернулися студенти двох найбільших вузів –ВНУ імені Лесі Українки та ЛНТУ. Вони стверджують, що їм погрожують вигнанням із університету за участь у акції.
Ігор Гузь запропонував запросити обурених студентів на наступну сесію. «Волиньрада, як оплот демократії, має стати на захист студентів. Ще влада не змінилася, а вже студентам погрожують, що вони не здадуть сесію», - сказав Гузь. Низьку явку депутатів на сесію Волиньради обранець громади назвав виявом «із найгіршої сторони». 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 23 Березня 2010 12:05
Ой, про студентов правда? Прав был рыжий папа, все обнулилось, все возвращается. Кто следующий? Бизнес?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus