USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Депутати Луцької міськради готові йти на перевибори

10 Березня 2018 13:31
Депутати Луцької міської ради готові скласти мандати, але при умові, що одразу ж призначать вибори Луцького міського голови, оскільки вони бояться залишити місто без жодного органу управління.

Про це йшлося 9 березня під час ефіру телепрограми «Протилежний погляд Live».

Як зауважив депутат міської ради Сергій Була, пропозицію скласти мандати озвучували декілька разів: «Сам я не боюся йти на перевибори, оскільки знаю, що відбувається на моєму окрузі, що зроблено. Але, маючи ситуацію, коли на сьогоднішній день влада країни не призначає вибори Луцького міського голови, то знявши депутатів, у Луцьку нікому буде приймати рішення».

З його слів, депутати не переконані в тому, що якщо вони складуть мандати, то одразу призначать вибори.

«Попри те, що в нас стільки часу немає міського голови, ми не можемо добитися призначення виборів. Депутатська група «Воля народу» не віддала жодного голосу», - говорить депутат та додає, що якщо депутати міської ради складають мандати і одразу ж призначають вибори міського голови, то всі вони готові іти на перевибори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 10 Березня 2018 14:41
Шо ви є, шо вас нема одинаково. Можливо без вас було б і краще. То вперед, сказав - зроби. а не соплі жуєте і обіцянки роздаєте!
Вітя Показати IP 10 Березня 2018 15:50
Якби ж туди йшли порядні нормальні, ті що не б"ються за гроші, а роблять наше місто кращим, допомагають лучанам. А то в міській раді б"ються, "дуріють" а проблеми лучан залишаються і депутати їх навіть не знають, або ж вони їм не цікаві. Аби такі як Вусенко не попадали в депутати і Данильчук, які себе навіть ведуть не етично, не дотримуються елементарного порядку, етики.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus