USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

З яким настроєм лучани йдуть голосувати

15 Листопада 2015 14:30
Вибори є однією із форм прояву демократії. Відтак, кожен голос під час голосування – важливий.

Нагадаємо, сьогодні, 15 листопада, в Луцьку відбувається другий тур виборів Луцького міського голови. Виборці мають обрати одного з двох кандидатів, які в першому турі набрали найбільшу кількість голосів.

У Луцьку у другий тур вийшли чинний мер, представник БПП «Солідарність» Микола Романюк та представник УКРОПу Олександр Товстенюк.

Сьогоднішнє волевиявлення в Луцьку відзначається невисокою явкою виборців на дільницях. Так, приміром, за станом на 12.00 проголосувало трохи більше 13% виборців.

Відтак, кореспонденти Інформаційного агентства Волинські Новини поцікавилися у лучан, з яким настроєм вони йдуть на дільниці і ставлять позначки в бюлетенях.

Містяни переконують: голосували так, аби їхні діти жили краще, а місто стало більш комфортним і європейським.

Сподіваються містяни й на зміни у Луцьку: на більшу увагу до соціальних проблем міста, до освітніх закладів, до доріг. Причому, не лише у передвиборчий період. Але водночас кожен з лучан має пам'ятати і про власну відповідальність як за свій голос, так і за розвиток міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Тарас Показати IP 15 Листопада 2015 14:32
вони взагалі не йдуть
себто до Тарас Показати IP 15 Листопада 2015 14:57
Найкращий варіант це коли б ці вибори визнали недійсними з одночасною забороною діючим кандидатам висуватися повторно
Анонім до себто Показати IP 15 Листопада 2015 16:28
Ну тех, кого вы выбрали застраховались от подобного варианта. Ибо количество проголосовавших сейчас не влияет на факт того. что выборы состоялись.
fast до Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 20:09
Не зовсім так. Бо це ви їх ИЗБРАЛИ.
КРИК ДУШІ до Тарас Показати IP 15 Листопада 2015 15:30
Дуже хочеться вірити, що Майдан дійсно змінив свідомість людей. Що люби не стали ще більше байдужими, бо їхня хата сьогодні - скраю. Хочеться вірити, що люди навчилися аналізувати і відділяти зерно від полови. Не захищаю і не агітую за жодного кандидата. Але, перш ніж віддати свій голос за Романюка, сходіть на центральний майдан Луцька, глянь в застиглі очі цих чоловіків на стенді Небесної сотні, на стенді загиблих героїв, гляньте в очі матері, яка втратила сина. Вони воювали, аби ми усі мали вибір. НЕ голосую за романюка хоча б по тій причині, що це - людина порошенка. Чому усі бачать, що Палиця-Товстенюк - це люди Коломойського.Чому ніхто не говорить, що Романюк -це людина Президента. Того самого, до речі, який обіцяв ще рік тому закінчити війну. Вчора на сході загинуло 6 чиїхось синів. Хтось вчора овдовів, хтось осиротів. Тим часом наш президент дивився футбольний матч у Львові. Ба, поняття пріоритетів - у кожного різне. ЛЮДИ НЕ БУДЬТЕ СТАДОМ
Анонім Показати IP 15 Листопада 2015 15:18
З яким настроєм? Пжалста: "Единственно, что волнует, это чрезвычайно низкая явка избирателей, которую мы имеем на этот момент. Если тенденции сохранятся, то вполне вероятно, что явка будет составлять около 30%. Тогда, на мой взгляд, возникнет вопрос у наших законодателей относительно целесообразности сохранения мажоритарной избирательной системы относительного большинства, которая используется для выборов мэров больших городов", — сказал Охендовский. Надеюсь знаете то, кем является Охендовский.
Не йду голосувати Показати IP 15 Листопада 2015 15:23
Явка буде дуже низькою, оскільки на жаль, достойних кандидатур не має. Вибирати гіршого із найгіршого?
Лучанка Показати IP 16 Листопада 2015 09:03
Перед матчем збірних Україна-Словенія хвилиною мовчання вшанували загиблих під час терактів і Парижі..чому ж не вашунували також нещодавно загиблих на Сході чоловіків??? Чи тепер це вже просто статистика...ніч в зоні АТО пройшла з обстрілами...загинуло лише 5..6...людей.....це ж не 156...просто 6.......Да....Порошенку нєфіг чого було пертись у Львів на футбол....чи він вирішив прокорегувати ще вибори мера наперед?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus