USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі депутати вирішуватимуть питання спірного паркану «болгаркою»

21 Січня 2015 22:00
Обранці громади прийняли повторне рішення про знесення самовільно побудованого паркану, що у луцьку на вулиці Сенатора, 3. На думку депутатів, у випадку, якщо власник незаконної споруди відмовиться її ліквідовувати, єдиним виходом у вирішення конфлікту є болгарка та бульдозер.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою сьогодні, 21 січня.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що у центрі Луцька встановили незаконні паркани, цим самим забравши у мешканців їхнє подвір’я. На лист-вимогу про знесення споруд власник жодним чином не реагував. Тому вирішити це питання доручили комунальникам.
«Згідно із повторно поданою заявою, і, зважаючи на відмову «творців» паркану на вулиці Сенатора, 3 виконувати рішення комісії, приймаємо повторне рішення про знесення паркану», - заначив голова профільної комісії, депутат Луцькради Олександр Семенюк.

Окрім того він зазначив, що ініціюватиме звернення до Луцького міського голови Миколи Романюка, аби той розглянув дисциплінарну відповідальність начальника департаменту ЖКГ міськради Івана Кубіцького, якому було доручено виконати «руйнівні» роботи.

«Ми не доручали йому робити слідчі дії і допитувати сусідів замість того, щоб зносити паркан. Без погоджень цей об’єкт встановили - і ми повинні своїм вольовим рішенням його знести», - зазначив голова комісії.

На запитання депутата Луцької міської ради Миколи Яручика, чи існують які-небудь важелі впливу управління архітектури на ситуацію, Олександр Семенюк жартома зазначив:

«Є! Болгарка та бульдозер, якщо рішення відмовляються виконувати».

Обранці громади, не вагаючись довго, одноголосно прийняли рішення про знесення самовільно установленого паркану.

Окрім цього, вони пригадали, що подібний випадок має місце на вулиці Гордіюк, 12. Так, половину прибудинкової території біля багатоповерхівки також загородили парканом. Один із членів профільної комісії зауважив, що «винуватиця свята» - приватний нотаріус Людмила Михальчук, яка має житлову квартиру на 1 поверсі, а з іншої квартири зробила офіс, де приймає клієнтів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
НІНА ЛОГІКА Показати IP 22 Січня 2015 09:06
Знести бульдозером і таких пару добудов і не буде проблеми!!!
о Показати IP 22 Січня 2015 12:51
А як з парканчиками , що стоять посеред вулиці. Коли організації вбивають стовбчики посеред тротуару і вішають на них ланцюги. Як от , наприклад, біля управління Ощадного банку по вул Червоного Хреста.
НЕБАЙДУЖИЙ Показати IP 22 Січня 2015 14:43
ЦІКАВО БУДЕ ПОБАЧИТИ ЯК ДЕПУТАТИ МІСЬКОЇ РАДИ НА ЧОЛІ З ПАНОМ ЯРУЧИКОМ БУДУТЬ ПРИХОДИТИ НА СУБОТНИК ПРИБИРАТИ ЦЮ ТЕРИТОРІЮ ПІСЛЯ ЗНОСУ ЦЬОГО ПАРКАНУ. ПРО ТЕ ЩО ХТОСЬ З ЦЬОГО СМІТНИКА ЗРОБИВ ПРИСТОЙНИЙ КЛАПТИК ЗЕМЛІ ПРО ЦЕ НІХТО НЕ ПИШЕ, А ЯК ТІЛЬКИ ЛЮДИ НАВЕЛИ ПОРЯДОК, ТО ТРЕБА НАЗАД ВСЕ ЗАГАДИТИ. ЛЮДИ - ГЛЯНЬТЕ ДАЛІ СВОГО НОСА - ВАМ ПОДОБАЄТЬСЯ ЖИТИ В СМІТНИКУ - ЖИВІТЬ ЯК СВИНІ - НЕ ЗАВАЖАЙТЕ ІНШИМ. А ПОРЯДОК В КРАЇНІ ПОЧИНАЄТЬСЯ ІЗ ПОРЯДКУ В СВОЄМУ ДВОРІ. А ВЗАГАЛІ МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ ЩО ДЕПУТАТАМ МІСЬКОЇ РАДИ НЕМАЄ ЧИМ ЗАЙНЯТИСЬ.
Василь Показати IP 22 Січня 2015 20:25
По-ходу луцькі детапути взялись за вирішення громадських туалетів в Луцьку. Тепер всі будуть знати що по вулиці Сенатора є туалет.
Антон Показати IP 22 Січня 2015 20:37
Смердить слухати за ті туалети. Все життя був прохід а туалет з явився після появи гуля в.і
Гуль В І до Антон Показати IP 23 Січня 2015 09:57
Шановний пане Гантон - туалет, а також велика кількість використаних гумових виробів співзвучних з вашим ім`ям був до проведення мною благоустрою прибудинкової території. Ви в себе в дворі поприбирайте а потім будете соплі жувати
Ніна Показати IP 22 Січня 2015 20:48
Цікаво а овіс експертів повязаний з встановленням паркану??
дмитро Показати IP 22 Січня 2015 22:13
А, можливо, цих великих умів, подавачів сумнівних позовів, різників, та знощиків парканів, потрібно було б люструвати чи перевести боротьбу цих "рішал" в русло допомоги нашій країні? Хай би вони ставали на захист держави ,зносили ворога з нашоі землі ,а не паркан, який, як кістка в горлі якомусь ненависнику всього доброго, що робиться, будується, щирими украінцями для Украіни
влад Показати IP 22 Січня 2015 22:26
що ви за якісь паркани мозок людям парите ? в місті забудов "законних" валом і нічого , бульдозером іще жодного не знесли от як знесуть так і за паркани можна братись чи на таке жим жим ?
Добродій Показати IP 25 Січня 2015 10:00
Що пане Яручик, положив око на вільну ще земельку від забудови на 40 кварталі. Вже знову хочеш збудувати магазанчик , продавати ковбаску, а може й спиртне. Нехай краще пляшки від горілки валяються, ніж діти будуть гуляти в садку, дерева будуть рости. Вже совість всю продав разом із землею і електрикою в селі Боратині разом з братом. То ще залишився клаптик землі вільний, гріх "Нє парєшать" . Нічого для людей не зробила міська рада, разом з нашим мером, бездарними депутатами, безхребетними, і депутатом Семенюком, який повинен відстоювати інтереси своїх виборців. Парк. який є на 40 кв. скільки люди відстоюють, а віз і досі там. Тому що є Вайман із сином, яким "рєшали " -депутати відмовити не можуть.
назар корніюк Показати IP 4 Березня 2016 21:20
а хто поставив паркан на сенатора 5 без моєї згоди?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus