USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Депутати не підтримали рішення щодо земельних ділянок у Старому місті

28 Серпня 2019 11:34
Оскільки питання впорядкування території Старого міста планують вирішувати комплексно, депутати міськради не підтримали два проекти рішень щодо встановлення меж ділянок на вулиці Замковій.

Про це йшлося під час пленарного засідання 61 сесії Луцької міськради 28 серпня.

Так, розглядали проект рішення про надання громадянам Едуарду Лотишу, Олені Тонюк дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на вулиці Замковій, 1б (загальною площею 0,0263 гектара: земельна ділянка 1 – площею 0,0043, земельна ділянка 2 – площею 0,0220 гектара).

Начальник управління земельних ресурсів міськради Сергій Шабала повідомив, що майно перейшло у спадщину. Члени профільної комісії міськради рекомендували не підтримувати проект рішення.

Окрім того, розглянули проект рішення про надання громадянину Владиславу Свіреню дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) на вулиці Замковій, 4 (площею 0,0050 гектара). Як пояснив Сергій Шабала, йдеться про ділянку праворуч поблизу електропідстанції. Земельна комісія міськради також рекомендувала не підтримувати проект рішення, мотивуючи це тим, що питання Старого міста варто вирішувати комплексно.
Отже, обранці міської громади не підтримали вказані проекти рішень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus